И втората порция епизоди от трети сезон на The Witcher

...
И втората порция епизоди от трети сезон на The Witcher
Коментари Харесай

Краят на Хенри Кавил като The Witcher

И втората порция епизоди от трети сезон на The Witcher излязоха. Което значи, че можем да забележим по какъв начин тъкмо наподобява краят на Хенри Кавил като Вещера в хитовия сериал на Netflix, основан на книгите на Анджей Сапковски.
 Защо Хенри Кавил напусна The Witcher - същинските аргументи за решението на артиста
Истинската причина Хенри Кавил да се откаже от The Witcher

Жалко, в действителност доста тъпо

Няма да издаваме нищо от сюжета. Достатъчно е, че огромна част от почитателите на сериала, както и на романите, гледаха осемте епизода със комбинация от горест и отвращение. Защо? Заради обстоятелството, че са последните с Кавил като основния воин Гералт от Ривия.

В четвърти сезон на ще забележим Лиъм Хемсуърт като вещера Гералт. А огромният въпрос остава по какъв начин тъкмо ще бъде обяснена забележимата физическа смяна в него. Все отново приказваме за фентъзи епос, където всичко е допустимо, пишат Men`s Health.

Самото основаване на вещерите във вселената на Сапковски е обвързвано с фрапантна физическа смяна, обвързвана с в свърхестествени същества. А нещата, които се случват на Гералт в последните епизоди на трети сезон, допускат, че е допустимо той да претърпи някаква физическа промяна.

Според нашето непретенциозно мнение няма изключително търпим метод, по който почитателите на The Witcher да одобряват стъпването на Хемсуърт в обувките на Кавил. Освен с магия. И, популярност богу, изходният материал дава такива благоприятни условия.

Четвърти сезона на The Witcher би трябвало да се движи по петата книга от поредицата " Вещерът " на Анджей Сапковски - " Огнено кръщение ". Кога обаче изобщо ще стартира работата по него не е ясно - всичко зависи от стачката на сценаристите в Холивуд. Поне Лиъм Хемсуърт ще има задоволително време да де приготви за тежкото задължение, което го чака...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР