И втората група футболисти на ЦСКА премина медицински прегледи днес.

...
И втората група футболисти на ЦСКА премина медицински прегледи днес.
Коментари Харесай

ЦСКА премина медицински прегледи

И втората група футболисти на ЦСКА мина медицински прегледи през днешния ден. В положително въодушевление и най-много в оптимално здраве Жорди Кайседо, Георги Йомов и останалите играчи се подложиха на функционални проучвания на клубната база в Панчарево.

Националът Иван Турицов персонално посрещна всеки един от тях и им пожела здраве и триумфи през новата година. На линия за подготвителния развой е към този момент бранителят Мено Кох, който през последните месеци се възстановяваше от интервенция.

По-късно през днешния ден ЦСКА потегля за Турция, където в продължение на общо 25 дни ще се организира зимната подготовка на отбора. Основната група отпътува за Анталия, като в Истанбул към тях ще се причисли бразилецът Джеферсон Телес, който имаше проблем с анулиран полет. Директно в южната ни съседка в петък ще дебаркира Греъм Кери, а по-късно Яник Вилдсхут, Амос Юга, Йоан Баи и Хамза Чатакович.

Първата част на подготовката, в която ще се акцентира на кондицията, ще протече в Алания и ще приключи с контрола на 21 януари против полския Стал (Миелец). Играчите ще получат два дни отмора, след което отборът ще се реалокира в Белек, където са планувани още 4 инспекции.

Програмата за контролите през втория лагер претърпя леки корекции. "Червените " ще се изправят на 25 януари против австрийския Хартберг, а за 28-ми е планувана контрола с Щурм (Грац). На 31 януари се плануват два спаринга за деня - сутринта противник ще e казахстанският Шахтьор Караганди, а за следобяд е контрактуван мач с македонския Академия Пандев.

Отборът се прибира в България в първия ден на февруари, а до подновяването на шампионата ще бъдат изиграни още една или две контроли на родна земя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР