И ВМРО се регистрира за предстоящите местни избори през октомври.

...
И ВМРО се регистрира за предстоящите местни избори през октомври.
Коментари Харесай

От ВМРО се регистрираха в ЦИК и обявиха бъдещето на Обединени патриоти

И Вътрешна македонска революционна организация се записва за идните локални избори през октомври. Преди минути представители на партията внесоха 6090 подписа, с които обявиха своето присъединяване в идния избор, съобщи БГНЕС.
Попитани дали ще търсят поддръжка от НФСБ и Атака, евродепутатът отговори, че в борбата за Пловдив работят с НФСБ.
„ В близо 30% от общините ще работим с НФСБ под разнообразни форми – дали с поддръжка, дали със необятна коалиция “, уточни Юлиан Ангелов.
„ Нашите цели са кмет на София и болшинството от кметове, които сме издигнали, да станат такива. Очакваме регионални кметове и положително показване на Вътрешна македонска революционна организация.
Имаме издигнати независими претенденти във Варна, Добрич, Русе, Разград, Плевен, Враца,Сандански, Ловеч, Шумен, Ямбол, Пловдив, Стара Загора, Благоевград и други градове и по-малки обитаеми места. Кандидатите ни са народни представители и потвърдили се във времето съратници на партията “, уточни упованията заместител -председателят на партията Ангел Джамбазки.
Той разгласи, че другата седмица ще разгласят своя претендент за кмет на София и ще показват своята листа за общински съветници и номинации за районни кметове.
„ Кампанията, която следим сега, не дава отговор на действителните проблеми на софиянци. София не е единствено жълтите павета, София е и „ Люлин “, София е и „ Младост “, София е и „ Дружба “. Не е единствено въпросът за метрото, а и за градския превоз, който би трябвало да бъде освежен.
Много се приказва за мръсния въздух, само че никой не довършва изречението и не споделя, че най-мръсните региони са тези, в които има ромските махали, където се горят отпадъци “, съобщи Джамбазки и добави, че главен акцент в предизборната им стратегия е да не позволяват реализирането на общински съветници от етнически партии като Движение за права и свободи, които по негови думи се опитвали да се промъкнат през задната врата посредством подправени обединения.
Народният представител Юлиан Ангелов съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация ще бъдат изненадата на локалния избор.
„ Не Фандъкова, не Манолова, тъй като на хората им омръзна всеки да дава обещание разнообразни неща и да няма действителни дейности “, акцентира организационният секретар на партията.
По думите на Джамбазки, резултатът няма да е подобен какъвто е предначертан в този момент, и борбата няма да е единствено сред Фандъкова и Манолова. Той увери, че те ще оферират решения на проблемите по този начин, както ги виждат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР