И във Варна се организира протест за защита на демокрацията.Протест

...
И във Варна се организира протест за защита на демокрацията.Протест
Коментари Харесай

Протест във Варна за защита на демокрацията в 18,30 часа

И във Варна се провежда митинг за отбрана на демокрацията.

Протест на „ Демократична България “ в морската столица се провежда през днешния ден. Протестът е подсилен и от „ Продължаваме Промяната “, като надписът е: „ Демонстрация в отбрана на европейска България “ 

Днес „ Демократична България “ провежда митинг в морската столица под надпис: „ Демонстрация в отбрана на европейска България “. Той ще стартира от 18:30 ч до постройката на Община Варна. Протестът е подсилен и от „ Продължаваме Промяната “.

Събитието е предизвикано от появяването на новото подмолно болшинство, което в профил ръководителя на Народното събрание – Никола Минчев.

Вчера пред непринудено събралите се жители в столицата, излязоха да приказват министър ръководителят Кирил Петков, Корнелия Нинова и други водачи на партии. Премиерът прикани: „ България има целия късмет да бъде европейска, естествена, цивилизована страна. Само дружно можем да го създадем ” и още – “Промяната пристигна, не могат да ни върнат назад ”. Самият Никола Минчев също приказва пред събралото се голям брой: „ Продължаваме да се борим! Борбата в последна сметка ще бъде сполучлива. Няма подозрение в това. Няма да се откажем. Не сме си го и помисляли. ”

Организаторите приканват всички жители на Варна, всички свои симпатизанти, които не са съгласни с дейностите на новата коалиция ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане, да дойдат и да поддържат митинга.

Демонстрацията е ориентирана към хората, които виждат България като част от европейското семейство, които поддържат демократичните правила и желаят да видят страната свободна от корупционни зависимости.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР