И в ЦСКА, и в Копенхаген очакват труден мач, но

...
И в ЦСКА, и в Копенхаген очакват труден мач, но
Коментари Харесай

ЦСКА и "Копенхаген" очакват тежък мач

И в ЦСКА, и в " Копенхаген " чакат сложен мач, само че възможностите на двата тима за победа са изравнени. Това е мнението и на двамата треньори преди утрешния дуел от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Треньорът na " алените " Нестор Ел Маестро призна, че за първи път този сезон съперникът в реалност е по-добрият тим:

" Ако погледнем историята - какъв брой пари са изхарчени в тимовете през последните години, какъв е опитът на треньорите, то сигурно " Копенхаген " на хартия ще бъде по-добрият тим от нас. Когато ги гледах по какъв начин играят, и познавайки нашия тим обаче, си мисля, че възможностите са 50:50 "

Отново проблем за " армейците " ще се окаже разликата в равнището на шампионатите.

" Те играят съществени мачове всяка седмица. Трудно е да се пренастроиш от мач против " Витоша " и " Дунав ", споделям го с почитание към тези отбори, за мач с " Копенхаген ", съобщи Ел Маестро.
Снимка: Lap.bg
Треньорът на датчаните Столе Солбакен пък дефинира ЦСКА като атрактивен тим, който играе добре в нахлуване:

" ЦСКА има мощни офанзивни играчи. Много добър е номер 19-и Десподов, той ще ни сътвори проблеми, номер 9 – Мауридес е доста мощен в наказатленото поле, усещане прави номер 7 Жоржиньо, както и Джеси. "

Българският отбор излиза против " Копенхаген " на следващия ден от 20:45 на ст. " Васил Левски ", а досега са продадени над 15 000 билета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР