И травестит №1 у нас - Елза Парини се изказа

...
И травестит №1 у нас - Елза Парини се изказа
Коментари Харесай

Най-известният травестит у нас също се оплака от Карбовски

 И травестит №1 у нас - Елза Парини се изрече по тематиката с журналиста Мартин Карбовски. " Предлагам всяка да си опише историята и Гешев да си свърши работата. Ако аз стартира да описвам за моето изявление при господинa... Ще стане ужасно! ", написа във фейсбук най-известният мъж в женски облекла от Варна.

Изказването на Елза несъмнено породи любознание у доста хора, които се запитаха какво ли е желал журналистът от Елза Парини. Преди години Карбовски отиде във Варна, с цел да направи изявление с фамозния всемирски хроникьор. Тогава Парини гримира и облече журналиста като жена, това бе изискването й с цел да отговори на въпросите на тв водещия.

Припомняме, че плеймейтката Нора Недкова и дизайнерката Меглена Каканашева взривиха мрежата с излияния, съгласно които устатият публицист Мартин Карбовски е секс принудител и лъжец в професионалната сфера. Поне по този начин настояват двете, а Парини през днешния ден се причисли към тях. 

Недкова упрекна Карбовски, че е пуснал тв материал в недопечен тип, без да желае позволение от Нора и по този начин я е злепоставил, потъпквайки всевъзможни морални правила.

Темата бе продължена от Мегз, която непосредствено разгласи, че топ журналистът  е желал секс от нея, с цел да участва тя в предаванията му. Освен това дизайнерката загатна Николета Лозанова и други девойки като пострадали, които Карбовски е карал да му " духат ". 

Цялата история наподобява ненапълно и на скалъпена, по модела " няма неприятна реклама ", тъй като в противоположен случай нещата стават много съществени. По-рано през днешния ден Мартин Карбовски се закани, че ще съди до дупка както дизайнерката, по този начин и всеки различен, който уронва престижа му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР