И този уикенд имаше мобилни пунктове за имунизация в големите

...
И този уикенд имаше мобилни пунктове за имунизация в големите
Коментари Харесай

Ваксина с кауза в пет града у нас, пунктовете ще работят и утре

И този уикенд имаше мобилни пунктове за имунизация в огромните градове в страната. В София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново в пунктовете пред огромна верига магазини за втори ден раздаваха ваучери против сложена ваксина. Много от хората ги подариха.

Днес е денят, в който Дечко взема решение да се имунизира. Освен ваксина, мъжът получи ваучер и две благоприятни условия - да употребява парите, в случай че пазари за най-малко за 50 лв. в магазина, или да ги подари за децата на умрелите от коронавирус лекари и учители.

Дечко въобще не се колеба и реши да подари парите.

Казано почтено, не знам дали това би трябвало да е повода да накара популацията да се имунизира, само че в случай че помогне за какво не, аз несъмнено не пристигам за това.

Момиче реши да се имунизира в този пункт, точно поради опцията да подари ваучера.

Мен няма да ми промени решението един ваучер, аз просто желаех да се имунизирам с дадената ваксина допустимо най-бързо, защото в лечебните заведения има изчакване за флакон със съответните дози.

Опашка от искащи да се имунизират пред пункта във Велико Търново. Ваксината още веднъж беше с идея.

Не сме тук поради ваучера, по-скоро, тъй като считаме, че би трябвало да се имунизираме. Ваучерът, то е ясно, ще го използваме за нещо.

Мобилните пунктове ще бъдат отворени и на следващия ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР