И този път обикновени хора мерят сили с популярни личностиПродуцентите

...
И този път обикновени хора мерят сили с популярни личностиПродуцентите
Коментари Харесай

Спортна легенда става рефер във „Фермата“

И този път елементарни хора мерят сили с известни персони

 Продуцентите Иван и Андрей разкриха, че се чака международна звезда. Продуцентите Иван и Андрей разкриха, че се чака международна звезда.
Спортна легенда, чийто гений и достижения са приети в целия свят, ще бъде огромната изненада в четвъртия сезон на риалити шоуто “Фермата ”. Само преди дни извънредната вест беше оповестена от продуцентите на предаването Иван и Андрей, които само разкриха, че звездата няма да е редови играч и няма да се бори за огромната премия, а ще има специфична задача по време на присъединяване си. По първична информация неговата роля ще е на рефер между участниците.

Новият сезон на “Фермата ”, който започва през септември, ще е под мотото “Съединение ”. Това е по този начин, защото в продължение на три месеца взаимно ще съжителстват българи от всички краища на света.

Емиграцията, демографската рецесия, раздялата с родината са единствено дребна част от наболелите публични тематики, които ще бъдат сложени в шоуто. Участниците тази година са подбрани сред 13 хиляди претенденти, с помощта на вълнуващите си персонални истории, дела и мощно изразена характерност.

Тази година 21 участници ще прекрачат прага на “Фермата ”, като и този път продуцентите са поканили няколко известни лица, които ще живеят, работят и състезават рамо до рамо с редовите участници.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР