И тази нощ под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в

...
И тази нощ под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в
Коментари Харесай

Проверките по заведенията в Слънчев бряг и тази нощ

И тази нощ под управлението на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг продължиха инспекциите на нощни заведения, питейни заведения и заведения за хранене, като бяха открити нарушавания, оповестява Българска национална телевизия.

Съвместни екипи на полиция, Национална агенция за приходите, Агенцията за храните, Регионалната здравна ревизия и Инспекцията по труда са открили нови извършители на разнообразни законови и нормативни актове, регламентиращи активността на заведенията и хотелите в най-големият ни морски курорт. Установени са още нарушавания на финансовата дисциплинираност От Национална агенция за приходите са установени фискални нарушавания и издаване на неистинен касови бонове, както и разлика в наличните пари и фискалната памет на касовите апарати.

Акция в Слънчев бряг: Иззеха музикални уредби от заведения (ВИДЕО)

Имало е и нови случаи на съществуване на храни с неразбираем генезис и такива с изтекла отминалост. Регистрирани са нарушени условия за пожарна сигурност, както и липса на здравни книжки и трудови контракти.

Валери Симеонов с акция в Слънчев бряг: От тази нощ борбата за тишина ще бъде война

Вицепремиерът Валери Симеонов не пожела да заяви детайлности от акцията тази нощ, само че удостовери че напъните на контролните органи за въвеждане на ред и съблюдаване на законите в региона на туризма ще продължат. Той ще свика в Бургас заседание на координационния съвет по туризъм и там ще бъдат оповестени резултатите от инспекциите през миналите дни. По тематиката Валери Симеонов с акция в Слънчев бряг: От тази нощ борбата за тишина ще бъде война
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР