И тази година Kaufland България остава верен партньор на българския

...
И тази година Kaufland България остава верен партньор на българския
Коментари Харесай

Kaufland България обогатява асортимента си с голямо разнообразие от празнични предложения

И тази година Kaufland България остава правилен сътрудник на българския консуматор в подготовката за коледните и новогодишните празници. Търговската верига обогатява общоприетия си подбор от над 20 000 продукта, приблизително за страната, с огромно многообразие от хранителни и нехранителни артикули.

Празничната селекция на Kaufland включва лимитирани висококачествени български и вносни оферти, включени в на компанията, годна до 28.21.21 . Чрез спомагателния подбор Kaufland улеснява своите клиенти и им дава опция да напазаруват от едно място нужните артикули за празниците – от коледните ястия до подаръците за фамилията и украсата.

Допълнителният празничен подбор включва както български, по този начин и вносни оферти за дома и трапезата. В специфичните оферти в основните за българския консуматор стокови групи като месо, млечни артикули, салами и самун доминиращ е делът на локалните оферти, с което Kaufland за следващ път демонстрира своята мощна поддръжка към българското произвеждане. От края на ноември до началото на януари клиентите на Kaufland ще открият многообразие от сезонни обичайни месни оферти като деликатеси от свинско месо, няколко типа сланина, наденици, рулца и други. Основното ползване при млечните артикули също ще се покрие с родни артикули като кисело и прясно мляко, сирене, кашкавал, яйца и други.

Над 300 са специфичните оферти при саламите, към 85% от които са с български генезис. Те включват както достоверни салами в празнични промопакети, по този начин и премиални оферти, присъщи за задграничната кухня, измежду които хамон серано на стойка, първокласни италиански колбаси и доста други. Сред вносните деликатеси са и консерви с филе от риба звук, терин от патешко, еленско, заешко.

За коледните и новогодишните празници Kaufland ще предложи на потребителите и голям избор от риба и замразени храни. Наред с обичайния свеж изчистен шаран и замразена пуйка, комерсиалната верига ще показа за първи път на своите клиенти и по-нестандартни оферти като замразена токачка, бургери от екзотично месо (еленско, щраусово, от бизон и др.), замразено патешко филе по метода на постепенно готвене  - ‘sous vide’ - и доста други. Търговската верига се е погрижила и за всички консуматори, спазващи коледните пости, с многообразие от безмесни оферти като вити банички, точени кори, веган пици и бургери, и други.

Хлябът и хлебните произведения с български генезис надвишават 50% в празничния подбор на Kaufland. Благодарение на сполучливото си съдействие с родните производители, за първи път компанията ще предложи прясно изпечени печива от пекарната за Бъдни вечер и Коледа – содена питка, коледна питка и баница с тиква. Асортиментът включва още подготвени за консумация обичайни разядки, чушки с фасул или с ориз, няколко типа коледни празнични торти от висок клас и доста други.

Kaufland България продължава да ползва своята политика за налагане на лични марки артикули с извънредно качество. И тази година комерсиалната верига ще обезпечи премиален усет и качество на налична цена посредством разнообразния подбор на празничния бранд K-Favorites. Той включва артикули от редица стокови групи, измежду които френски и италиански сирена, десерти по истински италиански предписания, и сладкиши.

Като част от своята бизнес тактика за one-stop shopping (от англ. извършване на покупки от едно място), Kaufland България ще предложи и огромно многообразие от артикули за фамилията и дома. В асортимента на веригата е включен богат избор от подаръчни комплекти от първокласни виновност и чаши, настоящи пенливи виновност, козметика. Потребителите ще могат да се погрижат и за украсата вкъщи. Общо над 300 са предложенията за коледни играчки и украса, които Kaufland предлага от своите висококачествени лични марки Kidland и Live&Bo.

За още празнично ентусиазъм потребителите могат да наблюдават на Kaufland България, където ще открият многообразие от коледни предписания, игри и специфични оферти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР