И тази година голяма част от българите избират да празнуват

...
И тази година голяма част от българите избират да празнуват
Коментари Харесай

Хотелите в Сандански са препълнени за Бъдни вечер

И тази година огромна част от българите избират да честват Бъдни вечер отвън дома, е едно от най-предпочитаните места е Сандански.

Голяма част от там са цялостни за Коледните и Новогодишните празници, като за Коледа гостите са главно българи. Освен българи, там посетители за празниците чакат и от Гърция. Те обаче са избрали пакетите за Нова година.

За хората, които са избрали да прекарат коледните празници отвън дома, в и заведенията за хранене в Сандански, са се погрижили всички обичаи за Бъдни вечер да бъдат спазени, както и уютът за фамилиите.
свързани новини4984на 21.12.2021
Най-предпочитаният пакет за Коледа главно е за 2 или 4 нощувки. Има и такива, които избират да комбинират Коледните с Новогодишните празници и избират пакет от 15 нощувки.

" Средно мога да кажа, Коледата е по-ниска като цена, там е към 200 лева на вечер за двама души. Вече за Нова година, цените малко се усилват, те са към 200 лева на вечер за двама. 3,4-членно семейство да кажем, защото на тях ще им трябват 2 стаи, някъде към 300 лева на вечер ще им коства за тях ", сподели Георги Митрев от Сдружение на хотелиерите в Сандански.

За настаняване в остава условието за съществуване на зелен документ за преболедуван COVID-19 или за имунизация. А за тези, които нямат разполагаем, всеки ден до рецепцията на всеки хотел ще има преносима лаборатория. Като тестванията ще бъдат за сметка на гостите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР