И така, прочела си и си си казала "Да, имам

...
И така, прочела си и си си казала "Да, имам
Коментари Харесай

Ти и той сте една и съща зодия. Има ли смисъл?

И по този начин, прочела си и си си споделила "Да, имам подобен човек в живота си, супер! " Оказва се обаче, че той играе в същия тим като теб. В астро смисъл.

Сигурно и ти като нас си се наслушала на един звук рекомендации от рода на "Връзка с мъж от твоята зодия в никакъв случай не приключва добре ", че "противоположностите се притеглят " и да избереш сътрудник със същия зодиакален знак си е напряко егоцентрично и нарцистично решение! Днес обаче ти предлагаме да изхвърлим клишетата и предразсъдъците от тази публикация и да забележим какво имат да кажат специалистите по този въпрос.

Първо, хората, които са представители на една и съща зодия, споделят идентични полезности, потребности и вътрешен характер. С други думи, телата и душите им са синхронизирани на еднообразно енергийно равнище. С още по-други думи, Меркурий, планетата на връзката, се движи много покрай Слънцето, по-точно в никакъв случай не е на повече от 28 градуса от него, а това значи, че във вашите рождени карти (моментната фотография на небето, под което сте родени) вашият знак в Меркурий съответствува с вашия безоблачен знак (или най-малко знакът преди или след него). Същото важи и за Венера - тя в никакъв случай не е по-далече от 48 градуса. Аналогично, има огромна възможност да споделяте един и същи знак във Венера или твоят знак във Венера да е обвързван с неговия знак във Венера.

Впуснахме се в тези комплицирани пояснения, с цел да се опитаме да те убедим, че с хората от твоята зодия имате голяма съгласуемост и висок късмет да преоткриете дружно щастието и удовлетворението от взаимоотношенията ви, до които в действителност малко хора се допират. Пък и да си го кажем напряко - едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота, е да срещнеш някого като самата теб, тъй като той ще ти помогне да се погледнеш в профил и да оцениш достойствата си. Сякаш най-сетне можеш да се погледнеш "в огледалото " и да си кажеш: "По дяволите, аз съм си огромна работа! "

Разбира се, има и измама. Всъщност няколко.

 връзка обич двойка iStock

Може би той ще астро близнакът ти ще ти се стори *прекалено* непосредствен до твоя темперамент. Той има твоите качества, само че единствено си показа какво е да живееш с човек, който носи и всички твои дефекти и неприятни черти.

Разбира се, на всеки му е мъчно ни е да се види в неприятна светлина и да се сблъска с не до такава степен красивото си алтер его. Особено в тяло на мъж! А в случай че се опитаме да избягаме от трагичния звук, дано просто кажем, че с този мъж възможностите да сме положителни другари са доста по-големи спрямо капацитета за актуален градски романс.

И по този начин, какво ще се случи, в случай че на една маса (и в едно легло) съберем два Скорпиона или две Деви?

Вижте в галерията ни:
 Ти и той сте една и съща зодия. А в този момент какво?  Ти и той сте една и съща зодия. А в този момент какво?  Ти и той сте една и съща зодия. А в този момент какво?  Ти и той сте една и съща зодия. А в този момент какво?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР