И така: номинациите за наградите Еми са факт, а сред

...
И така: номинациите за наградите Еми са факт, а сред
Коментари Харесай

Транссексуална актриса влиза в битка за награда Еми! Два сериала обраха номинациите

И по този начин: номинациите за премиите Еми са факт, а измежду тях има и една изненада. Става въпрос за звездата от Pose, Емджей Родригес, която се трансформира в третата транссексуална актриса, номиниран за влиятелната статуетка, в историята на премиите.

Виж още: Клъцни/срежи: Тези холивудски звезди се изложиха брутално с пластичните си операции 

В сериала Родригес играе транссексуалната Бланка. Преди нея през годините бяха номинирани Лаверна Кокс за " Оранжевото е новото черно " и Рейн Валдес за Razor Tongue, правейки Емджей третата транссексуална актриса, която ще се бори за премията. Hollywood reporter означават, че Емджей Родригес е единствената номинирана транссексуална актриса от Pose, въпреки че в сериала се снима да вземем за пример и Били Портър, който също заслужава статуетката. 

Виж още: Bff или звездна забивка? Мили Боби Браун и синът на Джон Бон Джоуви стават все по-близки

Емджей Родригес се ражда като биологично момче. На 7 година осъзнава, че желае да се занимава с кино. Именно тогава, когато е на 7 година, стартира да се надявам, че ще се " трансформира " в жена. Когато е на 14 година, декларира пред родителите си, че е бисексуална. 

Виж още: Кортни Кардашиян шокира с необработена фотография, сподели портокалова кожа

Иначе номинациите за награди Еми тази година са белязани от цялостната доминация на " Короната " и " Мандалорецът ". И двата сериала са с по 24 номинации. С една по-малко е WandaVision. С по над 20 номинации са " Историята на прислужницата ", Saturday Night Live, както и Ted Lasso.

Изображение: https://www.instagram.com/mjrodriguez7

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР