, и се противопоставят на възможността да бъде избрано

...
, и  се противопоставят на възможността да бъде избрано
Коментари Харесай

Възраждане, ДПС и Има такъв народ се противопоставят на кабинет между първите две политически сили

", и " " се опълчват на опцията да бъде определено постоянно държавно управление от първите две политически сили, стана известно от мненията на представители на партиите в коридорите на Народното събрание.

Тезите на трите обединения съответстват с изявленията на президента Румен Радев, че кабинет с мандат на " - " не би трябвало да има.

Преговорите сред посочваните за ротационни министър председатели и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова се чака да продължат през днешния ден (31 май), без към този момент да е обществено известно по кое време ще се състоят. Вчера Габриел уточни, че разговорите " не са в ледена ера ", и сложи условия.

В коридорите на Народното събрание водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г повтори, че " би трябвало да има държавно управление ", и загатна, че партията му желае да има свои представители в възможното държавно управление: " Когато има споделена отговорност, би трябвало да се предложи подобен състав, който да успокоява и да гради доверие в двете политически обединения ", сподели Борисов, запитан дали упорства да има министри в кабинета.

Пред публицисти ( " - " ) уточни, че първо ще се срещне единствено с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, " с цел да уточним кои са ограниченията, които са значими ".

Сред изискванията на е да бъдат преосмислени съставът и личностите, само че през вчерашния ден Габриел не уточни дали ще упорства за експертно държавно управление, с политически неутрални фигури, или държи на делба на министерствата сред двете политически сили. " " пък още не споделя, че е подготвена да се откаже от номинацията на за министър на финансите, чийто главно са и изявленията за чистки в службите и държавната администрация, без значение дали са законни или не.

" Трябва да продължим да го обсъждаме. Освен че не би трябвало да има партийни лица, би трябвало да има хора, които да свършат работа ", сподели, запитан дали ще отстъпи. Повтори, че съставянето на държавно управление, особено след намесата на президента, е изключително значимо, тъй като " това, което сега виждаме, е опит да бъде неодобрено решението на гласоподавателите ".

Председателят на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, свалянето на чийто имунитет прокуратурата предложи, заприказва за съгласуваност сред прокуратурата и президентството поради признатия от Народното събрание механизъм за следствие на основния прокурор: " Съдебната промяна си има цена. От 2009 година правосъдна форма няма. В момента, в който приехме закона, в който има надзор над основния прокурор, се раздвижиха със страшна мощ. Започнаха незабавно офанзивата по " ", с цел да блокират всевъзможни диалози ", разяснява в коридорите на Народното събрание Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Вчера с декларация от трибуната на Народното събрание  заплаши, че в случай че първите две политически сили образуват държавно управление, ще се повторят протестите от 1997 г. Днес (31 май) ръководителят на партията Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, повтори тезата си, че " " не би трябвало да взе участие в ръководството, и назова представителите ѝ рамбовци, " които, почерпени, взимат решения за разпра с опозицията ".

И " " се включи в заканите, че ръководство сред и партията на и " ще бъде изметено доста бързо ". " Видимо тези обединения вървят към уродливо държавно управление, което няма да понесе нервите на българските жители и ще бъде изметено доста бързо. Затова " " ще бъде съпротива ", сподели депутатът Станислав Балабанов.

" Единственият вид е да отидем на нови избори. Този дебелоглав на " " и " " може да унищожи България ", сподели ръководителят на " " Костадин Костадинов. Той нападна партията на Петков и Василев и от трибуната на Народното събрание, като я назова " проведена незаконна група, защитаваща непознати национални ползи ".

В отговор Мирослав Иванов от " - " дефинира декларацията на " " като " фашистка агитация ", до момента в който през това време беше овикван с " разузнавач ". Председателят на Народното събрание Росен Желязков (ГЕРБ) даде отмора от 10 минути за усмиряване на пристрастеностите.

към този момент заема по-умерена позиция, предава " Дневник ".

Лидерът на партията Корнелия Нинова още в понеделник (29 май) подлага на критика президента и написа във " Facebook ", че президентът е " основал проблемите в страната и няма по какъв начин да бъде част от тяхното решение ".

Днес, запитан дали ще взе участие в диалози с " - " след връчването на втория мандат, зам.-председателят в партията Георги Свиленски сподели, че социалистите още не са получили покана за диалог и изчакват за повече изясненост сред първите две политически сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР