И през този политически сезон заявяваме, че нашата парламентарна група

...
И през този политически сезон заявяваме, че нашата парламентарна група
Коментари Харесай

Обединени патриоти: Ще сме дейни в дебата за нова Конституция


„ И през този политически сезон заявяваме, че нашата парламентарна група ще бъде най-активната част от българския парламент, с цел да можем в оптималната степен да оправдаем упованията на българското общество “. Това съобщи Борис Ячев в декларация от името на „ Обединени патриоти “ при започване на новия парламентарен сезон.

„ Ще вземем и ефективно присъединяване в дебата по плана на нова Конституция на Република България, със свои хрумвания и съответни оферти, които да станат съставка от общ план. Проект, който ще бъде обсъждан от бъдещо Велико Народно заседание “, увери той, представен от БГНЕС, съобщи Нова ТВ.

Ячев акцентира, че главният ангажимент на депутатите от групата му ще бъде повишението на приходите, както и увеличение на минималната пенсия на 300 лв. от януари 2021 година

„ Всички тези цели са цената на оставането на „ Обединени патриоти “ в това ръководство. Цена, която ние плащаме с цялото усещане на политическата ни и социална отговорност “, счита той.

Депутатът пожела рационална, виновна и народополезна работа на българския парламент на сътрудниците си през новия политически сезон. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР