И ние, също като вас журналистите, нямаме повече информация, но

...
И ние, също като вас журналистите, нямаме повече информация, но
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Това, което виждаме, е конституционно влакче на ужасите

" И ние, също като вас публицистите, нямаме повече информация, само че недоумяваме по какъв начин хем не е арестувана, хем е арестувана. Не знаем по какъв начин институция като КПКОНПИ може да задържа човек толкоз дълго време ". Това сподели депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер за шефа на Агенция " Митници " Петя Банкова, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Това, което виждаме в последните дни, е конституционно влакче на ужасите ", разясниха на брифинг народните представители от ПП-ДБ Даниел Лорер, Мартин Димитров и Васил Пандов.

" Ние от продължаваме смяната ще сезираме Конституционния съд за спрените пари от Бюджета за болничното заведение в Котел. Те са подготвени да съсипят страната, с цел да ударят министри, което не харесват ", обявиха от ПП-ДБ, които внасят тъжба в Конституционния съд поради признатите ограничения за финансова непоклатимост. " Отново ставаме очевидци на държавен бюджет, който е първо гласоподава, признат и саботиран, съобщи Даниел Лорер. Според Мартин Димитров задачата на ГЕРБ е била да ни изпратят на едни " безсмислени " избори.

На журналистически въпрос към края на брифинга по отношение на това дали Делян Пеевски е най-голямото зло за България, Даниел Лорер и сътрудниците му резервираха безмълвие и си потеглиха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР