И ние, както вероятно и мнозина, си представяме, че повечето

...
И ние, както вероятно и мнозина, си представяме, че повечето
Коментари Харесай

Знаменитости, които живеят в скромни домове

И ние, както евентуално и мнозина, си представяме, че множеството звездите живеят в скъпи красиви имения с прелестни градини, басейн и гараж, цялостен с първокласни коли. И фактически по-вероятно е огромна част от известните персони да се радват на охолния живот, който могат да си разрешат. Но има и такива, които изненадват със скромните домове, в които живеят.
 Илон Мъск, продажбата и на последната му къща и по какъв начин милиардерът остана без парцели
Мъск остана без личен дом

Никак не тъжи, даже в противен случай

Разбира се, не става дума за някоя порутена къщичка (макар че, както издадохме, един от тях още пази караваната си). Но следните звезди, част от подбора на Stars Insider, избират да водят относително непретенциозен метод на живот. Според стандартите на богатите.

Дженифър Лорънс

Актрисата е определяна за една от най-здраво стъпилите на земята звезди. И макар че в този момент живее в малко по-скъп дом, през 2014 година е обитавала напълно скромна къщурка в Лос Анджелис.
 Снимка 580264

Твърди се, че я е купила за 879 000 $, което поради цените в Ел Ей не обезпечава доста екстри.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Една от най-любимите актьорски двойки. Едва ли има потребност да навлизаме в детайлности и да разясняваме какъв брой сполучливи са в кариерата си, по тази причина единствено ще уточним, че общото им чисто благосъстояние е над 100 милиона $.
 Снимка 580266

Блейк и Райън обаче вземат решение да похарчат за фамилния си дом 2.3 милиона $. Това още веднъж може и да не ни се коства никак малко, само че е много допустима цена за къща в спокойния регион отвън Ню Йорк, където се намира.

Матю Маконъхи

Матю към момента е бил ерген, само че към този момент артист, трупащ популярност, когато е живеел в каравана, паркирана на калифорнийското крайбрежие.
 Снимка 580267

Когато става фамилен мъж, се мести в дом в Остин, Тексас. Там живее със брачната половинка си Камила Алвес и децата им, само че към момента пази караваната си. Когато го питат каква е повода да не я продаде да вземем за пример, той отвръща метафизичен: " Ценя дребните пространства, тъй като са отпускащи. Ограничен си във опциите. " Дали пък Маконъхи не си разрешава понякога да потърси успокоение от динамичния си живот там?

Марк Зукърбърг

Основателят на обществената мрежа Фейсбук е измежду най-богатите персони на планетата, само че не парадира с това. Той живее в дома си в Пало Алто, Калифорния, платен за към седем милиона $.
 Снимка 580271

Любопитното е, че той наподобява повече на къща на средностатически американец, в сравнение с такава на известна и заможна персона.

За жилището си самият Зукърбърг споделя, че приоритет за него е да обезпечи на жена си (Присила Чан) и двете им деца успокоение, и удобна среда.

Пол Маккартни

Налага се да повярваме, тъй като няма неистина, няма машинация - музикантът живее в същата къща в Лондон, която е купил преди десетилетия. И тя наподобява съвсем като всяка друга къща на същата улица.
 Снимка 580272

Някои от приятелите на Маккартни споделят за него, че е много спестовен, даже свидлив.

Брук Шийлдс

Предвид, че е модел, е обяснимо да чакаме, че Брук Шийлдс живее в дом, изтънчен и блестящ, каквото е и нейното лъчение. Но истината е, че дребната ѝ вила по-скоро може да се дефинира като " сладка, уютна и скромна ".
 Снимка 580273

Сградата се намира в Хамптънс, наоколо до Ню Йорк, който въобще не е на ниска цена регион. Домът на Брук Шийлдс обаче прави усещане с това, че наподобява повече като фамилен подобен, в сравнение с като първокласен.

Уорън Бъфет

Милиардерът, сходно на Маккартни, купува фамилната си къща в щата Небраска много от дълго време. Придобива я през 1958 година единствено за 31 500 $. Тази сума в този момент обаче се равнява на 250 000 $. Но даже и по този начин, тя си остава по-скоро скромна.
 Снимка 580274

И очевидно Бъфет даже и не обмисля да се мести в по-съвременен и първокласен дом. " Щастлив съм тук. Щях да се преместя, в случай че мислех, че на друго място бих бил по-щастлив. "

Джон Кразински

Преди да се ожени за сътрудника си Емили Блънт и да сътвори семейство, артистът от сериала " Офисът " е живеел в действителност непретенциозно. Жилището му в Лос Анджелис е коствало един милион $, само че дано тази цена не ни подвежда, че е било първокласно.
 Снимка 580279

Домът на Джон е разполагал едвам с две стаи. Е, допускаме, че откакто към този момент има и деца, живее по-нашироко.

Елиът Пейдж

Между 2011 и 2014 година Пейдж живее в двустайно студио, коствало му 885 000 $. По-късно обаче се мести в друго жилище, вид бунгало.
 Снимка 580280

И да, както и бихме предположили, то е напълно непретенциозно. Доказва го цената, за която е купено то - 1.7 милиона $. А може и да е бунгало, само че пък е в Холивуд. Вероятно това оправдава цената.

Робърт Патинсън

След раздялата си с Кристен Стюарт, артистът си купува дребна къща, сходна на ранчо, в Холивуд. Разполага единствено с две спални и е била добита против 25 милиона $.
 Снимка 580281


Домът на " Сам у дома " за пръв път чартърен

Колко ще са късметлиите

Сега обаче положение ѝ се прави оценка на цели 100 милиона. Това ни навежда на мисълта, че ако изиска, Патинсън несъмнено може да си разреши по-луксозен дом. Явно въпреки всичко избира да се придържа към по-скромен стандарт на живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР