И най-голямата опасност не е толкова страшна, когато си подготвен

...
И най-голямата опасност не е толкова страшна, когато си подготвен
Коментари Харесай

Попитай специалистите: Всичко за коронавируса в студиото на Dir.bg

И най-голямата заплаха не е толкоз страшна, когато си квалифициран за нея. Така най-честният метод да запазим спокойствието на читателите е да ги осведомяваме обективно.

Националният телефон на здравното министерство е покрит с позвънявания за ковид и мъчно дава отговор на голямото натоварване. Затова, със съдействието на " Дънди Прешъс Металс ", Dir.bg стартира осведомителна акция. Вече можете да задавате всички въпроси, на които не сте намерили отговор.

Питайте, споделяйте проблеми и пишете на мейл [email protected]!

За да представим информация на най-високо ниво, се доверяваме на мултидисциплинарен екип от специалисти. В сряда, от 12 часа, във виртуалното лайвстрийм студио на Dir.bg отговори на читателските въпроси ще дадат ръководителят на Медицинския съвет към Министерски съвет - пулмологът проф. Коста Костов от столичната Окръжна болница, реаниматорът доцент Йорданка Ямакова от Онкологична болница, вирусологът доцент Дора Александрова и клиничният психолог Велислава Донкин от Хематологична болница, както и инфекционистът доктор Ралица Йорданова от Инфекциозна болница в София. В подготвеност да се включи с видеовръзка ще бъде и лабораторният доктор доктор Георги Тодоров , който се е сблъсквал с епидемията от ебола по време на практиката си в Африка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР