и Меган прибавиха титлата Съсекс като фамилно име за децата

...
и Меган прибавиха титлата Съсекс като фамилно име за децата
Коментари Харесай

Хари и Меган промениха фамилното име на децата си

и Меган прибавиха купата Съсекс като фамилно име за децата си и по този метод да се " обединят " освен като семейство, само че и като бранд.

След коронацията на крал Чарлз предишния май 4-годишният Арчи и 2-годишната Лилибет към този момент биват представяни като Арчи Съсекс и Лилибет Съсекс, а не с семейството Маунтбатън-Уиндзор, споделя източник пред The ​​Times.

Поредното разобличаване за своеволията на Меган и Хари идва на фона на продължаващ спор към ребрандирания уеб страница на херцога и херцогинята Sussex.com. В него е включен и герб, за което критиците настояват, че е нарушаване на обещанието им към починалата кралица Елизабет, откакто взеха решение да се откажат от кралските си отговорности.

Източник показа пред The Times: " Реалността зад новия уебсайт е доста елементарна - това е сплотяващ център за работата, която Хари и Меган правят и отразява обстоятелството, че след коронацията на краля, фамилията за първи път има едно и също фамилно име. Това е значимо за всяко семейство, тъй като съставлява тяхното обединяване и е миг за горделивост, съобщи dir.bg.

" Междувременно Хари и Меган отлетяха за Канада с частен аероплан, с цел да промотират спортния шампионат " Invictus Games ". Те кацнаха във Ванкувър за три дни, с цел да участват на събития, свързани със надпреварата, учредено от принца през 2014 година за подкрепяне на ранени ветерани и настоящ боен личен състав.

Зимното издание на Invictus Games стартира идващия февруари в Уислър и Ванкувър - включващо над 500 състезатели от 20 народи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР