И мъжете плачат. За жените. И те имат сърце. Може

...
И мъжете плачат. За жените. И те имат сърце. Може
Коментари Харесай

Мъжкото сърце обича веднъж. И после умира. Завинаги

И мъжете плачат. За дамите. И те имат сърце. Може би не го изживяват по метода, по който нежния пол и не демонстрират толкоз намерено страстите си. Но в действителност може да ги боли, когато някоя жена нарани възприятията им. Мъжете обичат мощно. И имат прекомерно огромно его. Его, което им пречи да бъдат щастливи. За тях е по-добре да са сами и нещастни, в сравнение с да пречупят гордостта си и да си разрешат освен да бъдат обичани, само че и да обичат. Лукс, до който в днешно време мъчно може да се докоснеш. Как успяхме да допуснем, любовта да е толкоз мъчно достижима? Може би времената се трансформираха. Светът не е същият. Но през днешния ден няма да приказваме за това.

Ще приказваме за мъжете, чиито сърца страдат. За тези, които са претърпели разлъка със своето момиче. И ги боли. Ужасно ги боли. Нека бъдем откровени. Признай си, блага, че след раздялата ти с него си била твърдо уверена, че той няма даже да трепне. И след седмица към този момент ще е с някоя друга, по-интересна от теб. Ще те е не запомнил и ще е благополучен. И ти ще си в предишното, което след време изцяло ще не помни. Да но не.

За изненада на всички дами, мъжете също страдат. Не се молят за обич и не го демонстрират, тъй като егото им е прекомерно огромно. Но и те плачат скрито през нощта. За онази жена, с която са си споделили „ довиждане “. За онази, която скрито се надяват да се върне. И за онази, която същински са обичали. Защото женското сърце, колкото и пъти да го нараниш и разбиеш, то ще затупти още веднъж за някого. А мъжкото обича единствено един път. И когато неговата огромна обич си отиде – то умира.  И в никакъв случай повече не се влюбва.

Представяме ти някои от знаците, които демонстрират, че той също страда след раздялата ти с теб.

Той изчезва

След раздялата ви, той просто изчезва. Не единствено от теб, само че даже и от приятелите си. Може би ще започнеш да се притесняваш за него и ще си мислиш какво ли може да му се е случило. Но даже да му пишеш известие или обадиш по телефона, ще останеш без отговор.Той е сломен. И има потребност да остане самичък, с цел да изживее болката си. Кой благополучен човек изчезва от всички просто по този начин?

Социалните мрежи не желаят да му припомнят за теб

И по тази причина те изтрива. От профила си. От приятелите във Facebook и почитателите му в Инстаграм. Той не желае да вижда твои фотоси и изявления. Трие даже и общите ви фотоси. Не желае нищо, което му припомня за теб. За вас. Но в онлайн пространството е елементарно – просто „ кликаш “ и ти към този момент не си в листата му с другари. Но по какъв начин ще те изтрие от живота си? Не, не! Как ще те изтрие от мислите си?

Нов град и нова работа

Уау! Този мъж в действителност страда за теб. Ако след раздялата ви, той се откри в нов град, това значи, че прекалено много го боли. Само по този метод ще може да стартира живота си изначало. Дали? Може би е не запомнил, че човек, където и отиде, на всички места взима себе си. Не може да избягаш от това, което чувстваш. Дори и най-далечната точка от картата да избереш и тя да се трансформира в новия ти дом, тъгата и неналичието ще останат в теб. И мъчно ще си отидат от теб.

Иска да ревнуваш

Винаги, когато попаднете в обща компания, той стартира да флиртува с други момиче, с цел да те накара да ревнуваш. Малък и остарял трик, който в действителност е огромна неточност. Защото не осъзнава, че по този метод той ти доставя наслаждение, че към момента му пука за теб. Да, може и при някого да подейства този проект, само че допълнително случаи е цялостна загуба на време. Е, блага, този мъж е бясно влюбен в теб. Дай му още един късмет.

Опитва да попречи на твоето благополучие

Признаваме, че това не е мъжка постъпка, само че не може и да го съдим. Когато човек се остави на страстите да го владеят и гневът да го управлява, последствията няма да са по никакъв начин приятни. Разделени сте от месец, а той продължава да се меси в живота ти? Постоянно саботира персоналния ти живот и работата ти? Може би написа негативни мнения за теб и пуска анонимни недоволства за твоята работа? Надяваме се да не се стига до там, само че бъди деликатна. Мъжът е кадърен на всичко, когато е засегнат. Бъди по-предпазлива и не пропускай да предупредиш индивида, с който сега излизаш за него. Ти нямаш виновност, че той е засегнат. Теб също те боли. Но това е животът. И любовта от време на време не трае постоянно. Не и за вас. Просто на някои хора не им е писано да са дружно. И не престават – поотделно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР