И какво сега? Пак ретрограден Меркурий! Споко! Този път вестителят

...
И какво сега? Пак ретрограден Меркурий! Споко! Този път вестителят
Коментари Харесай

Вече сме под властта на ретроградния Меркурий, какво трябва да правите през този период

И какво в този момент? Пак назадничав Меркурий! Споко! Този път вестителят на боговете сменя посоката си в знака на Стрелеца. Ред е за инспекция до каква степен и по какъв начин сме си научили урока от лятото, когато крилатият господ още веднъж бе обърнал хода си.
Но да разсеем мрака с изпитаната хилядолетна рецепта – познанието. Някой може и да се разсърди, тъй като страхът е надеждно оръжие против свободата (на мисълта, словото и действието) и прогонването на демоните единствено ще разведри душите и сърцата на така и така оскотелия народ, но…
Според античните поданици на егейските острови и Балканите, превратно наричани от спекулативната история с общото име “елини ”, Хермес (първото име на Меркурий) се ражда от извънбрачната връзка на Зевс (Юпитер) и плеядата Мая.

Веднага се сещате, че няма по какъв начин синът на Гръмовержеца да напакости на хората, когато е под зоркото око на татко си – знакът Стрелец се ръководи от Юпитер (Зевс), който от 9 ноември към този момент е заел трона си. Юпитер щепребивава в Стрелец цяла година и ще подсигурява триумф в десетки инициативи, за които ще говорим… но различен път.
Видимите изгоди за нас, простосмъртните, са, че ще можем елементарно да структурираме личната си религиозна философия, личните си убеждения и светоглед; да изоставим лъжливите водачи (духовни, политически и всякакви); да въведем ред във вътрешния си свят. Опитите за връзки и търговия (включително и пласиране на евтини номера) няма да минат елементарно.

За да не цялостните главите си с непотребна информация, просто запомнете, че през идващите 20 дни (ретроградният Меркурий стартира на 16 ноември и свършва на 6 декември) би трябвало да се отнасяте към игривия си разум като татко към палаво дете…. и е огромна вероятността самомнението и мислите ви да не ви изиграят.
Нещо повече! От 1 до 6 декември Меркурий ще е назадничав в Скорпион – огромна наслада! Но единствено за тези, които са съумели да се трансформират (изпълнявайки заръките на Хадес и Персефона), тъй като в тези шест дни те ще преживеят същински катарзис, отхвърляйки всевъзможни погрешни показа за себе си

Или с цел да бъде ясно като в картинка – в Лувъра се пази неповторим релеф, на който са изобразени Орфей и Евридика, излизащи от подземното царство, водени от Меркурий. Това ще рече, че богът медиатор сред небето и земята е и избавител на човешките дух и душа. И единствено от нас зависи дали да го следваме правилно по пътя му, или още веднъж и още веднъж да губим безсмъртието си.

Но стига знание. Стана трагично, по тази причина ето и няколко рационални оферти. За да бъда потребен на скучаещите и на тези, които макар “заетия ” си тип отглеждат по един Чудомиров воин (най-често “кака Сийка ”) в себе си, ще класифицирам какво може и какво не може да се прави в интервала от 16 ноември до 6 декември. Ха! Усетихте ли се? Всичко може, несъмнено. Не оставяйте някой да ви споделя какво не може да вършиме, пък било то и астрологията.

Може да лъжете, да мамите, да крадете (не единствено предмети, само че и идеи), да “украсявате ” истината (празник за социолозите – в този момент е моментът процентът на “щастливия електорат ” в статистиката да нарасне в пъти), да купите кон за кокошка!
В този интервал се изговарят повече неистини. Изкушението да лъжем е огромно, защото това е другата страна на Меркурий – покровителства лъжците и крадците.

През този интервал лъжците мъчно ще бъдат разкрити, само че откакто той мине, ще им бъде потърсена сметка.
След 6 декември ще станат ясни измамите, направени сред 16 ноември и 6 декември.
Затова ето и два съвета.
Към политиците: “Лъжете! Сега е времето! Но след това ще плащате! ”.
Към народа: “Мисли! Мамят те! После ще е ужасно! ”.

Понеже астрологията застъпва тезата за двуполюсния темперамент на света, който обитаваме, бъдете готови да ви лъжат и мамят, да ви дават обещание ярко бъдеще при непостижими цени на светлината (електричеството най-малко), да обърквате връзките и пътуванията.

Та както споделих – всичко можете, само че само от вас зависи какво ще извършите, тъй като в действителност ретроградният Меркурий хал хабер си няма от нашето мимолетно битие и единствено сочи, че е пристигнал интервал на тестване сред неистина и истина. На чия страна ще застанете – не питайте Меркурий, а себе си!

Инфо: 24 часа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР