И Холивуд влиза във войната с Путин: Изритаха от новия

...
И Холивуд влиза във войната с Путин: Изритаха от новия
Коментари Харесай

И Холивуд влиза във войната с Путин: Изритаха от новия сезон на „Белия лотус“ голяма звезда заради близостта с Русия…

И Холивуд влиза във войната с Путин: Изритаха от новия сезон на „ Белия лотус “ огромна звезда поради близостта с Русия… HBO се отхвърля от прокремълския артист след скандал.
Милош Бикович трябваше да взе участие в новия сезон на хитовата телевизионна драма на HBO „ Белият лотос “. Но това беше преди поддръжката на сръбския артист за Русия и нейното навлизане в Украйна да провокира интернационален митинг против кастинга му.

„ Решихме да се разделим с Милош Бикович и ролята ще бъде пренаправена “, съобщи представител на HBO в изказване за POLITICO късно в събота, без да дава повече детайлности.

Бикович назова решението „ притеснителен казус “.

Министерството на външните работи на Украйна обществено жигосах HBO предишния месец за кастинга на Бикович за идващия сезон на „ Белият лотос “. Това е мрачна комедийна драма за класовото неравноправие, разказана посредством историите на богатите посетители на курорта „ Белият лотос “. Снимките стартират през февруари.

„ HBO, добре ли е за вас да работите с човек, който поддържа геноцида и нарушава интернационалното право? “ Така Министерството на външните работи на Украйна попита в обява на 24 януари в X.

В събота Бикович упрекна, че против него се води „ целенасочена осведомителна акция “.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР