И г-жа Нинова, и други политически лидери ясно си дават

...
И г-жа Нинова, и други политически лидери ясно си дават
Коментари Харесай

Стефан Янев: Не мисля, че военната помощ ще ни вкара в конфликта

" И госпожа Нинова, и други политически водачи ясно си дават сметка, че дебатът не е за войната и мира, а за устрема на тези водачи да приказват на личните си гласоподаватели. Няма български жител, който да желае страната да бъде сложена в предвоенна обстановка. Тези страхове на хората се употребяват в политическо говорене поради бъдещи електорални пресмятания ", това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред bTV.

Изборът на България, принадлежността към Европейския съюз и НАТО не би трябвало да се слага под подозрение. Геополитическият избор - кой е жертва и кой е агресор, е явен. Имал съм поради тогава методът, по който беше дефинирана българската политика и опитът да се организира този вид решение в Народно събрание, което спря с ремонт на оръжия.

Така Янев аргументира разликата в своите думи през април и в този момент по отношение на даването на военна помощ за Украйна.

България застава на страната на жертвата в този спор, акцентира водачът на " Български напредък ".

" Не мисля, че подпомагането на жертвата, ще вкара страната във война ", съобщи той.

Стефан Янев съобщи още веднъж, че в случай че партията му получи третия мандат, ще води диалози с всички останали обединения в 48-ото Народно заседание.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР