И дума не може да става за изтегляне на руските

...
И дума не може да става за изтегляне на руските
Коментари Харесай

Песков: И дума да не става - никакво изтегляне на руските войски от Украйна

И дума не може да става за евакуиране на съветските войски от Украйна преди края на годината. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от съветски медии.

Той акцентира, че за постигането на мир е належащо да се вземат поради новите действителности, като присъединението на нови райони към Русия.

" Изключено е ", отсича Песков в отговор на питане  дали Русия обмисля опцията да стартира изтеглянето на войските си от Украйна преди края на годината.

" Украинската страна ще би трябвало да вземе поради действителностите, които се обрисуваха в последно време ", отбелязва гласът на Кремъл  и добавя: " Тези действителности са артикул на политиката, която украинското управление и сегашният украински режим организират през последните 15 или даже 20 години ".

" Тези действителности демонстрират, че Русия има нови съставни територии. Те се появиха вследствие на референдумите, които се организираха на тези територии ", посочи безапелационно  Песков, без явно да си дава сметка, че това са нелегално завладени територии, които в никакъв случай няма да бъдат приети от международната демократична общественост за съветски.

По негови думи " без да се вземат поради тези нови действителности, всевъзможен прогрес (към разрешаване на спора - б.р.) ще бъде неосъществим ". А това може да се пояснява като знак на Путин, че колкото и да се пробва да твърди, че е подготвен да договаря с Киев, това е само прахуляк в очите на света, прикривайки същинските си цели във връзка с Украйна и те са - продължение на експанзията. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР