И друг път са обирали Тубдиспансера във Варна, но този

...
И друг път са обирали Тубдиспансера във Варна, но този
Коментари Харесай

Д-р Русева от Тубдиспансера във Варна: Ако крадците следващия път се докопат до лабораторията, може да настъпи епидемичен взрив

И различен път са обирали Тубдиспансера във Варна, само че този път беше просто потресаващо. Толкова доста старания бяха вложени, с цел да се закърпи ситуацията в болничното заведение, всичко отиде....Това е втори грабеж в границите на един месец. То към този момент е въпрос на време да влязат в микробиологията, да се допрян до пробите и да се стигне до някакъв епидемиологичен гърмеж.

Това описа пред Нова тв доктор Русева от варненската Белодробна болница, която още веднъж беше разрушена и разграбена.

От години ни крадат, само че към този момент станаха напълно нагли, уточни тя.



От болничното заведение са откраднати и медикаменти, въпреки че не са доста. Откраднаха ни витамините. Но ударението този път на крадците е било върху всичко железно - кабели, жици, радиатори. Всичко, което може да се продаде, разясняват от екипа на болничното заведение. 



За следващото безчовечие над болничното заведение са задържавни две лица през вчерашния ден. Единият е със остарели престъпни прояви още отпреди 10 години, а другият престъпно проявен е регистриран по-скоро. Полицията е съумяла да откри огромна част от откраднатите движимости и са върнати на болничното заведение, само че работата по случая продължава, оповестиха от полицията.



От община Варна се ангажираха да слагат решетки на прозорците на болничното заведение, както и сигнална охранителна техника.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР