И допълнил „След това общественото съзнание започва да се задушава

...
И допълнил „След това общественото съзнание започва да се задушава
Коментари Харесай

Кенефните политически етюди на Дмитрий Медведев произведоха... Говновоз

И допълнил „ След това публичното схващане стартира да се задушава в миазмите на циничните неистини, които се изливат с замърсен поток върху главите на изтощените европейци “.

Този в действителност е изтерясал от неуспеха на „ специфичната военна интервенция “ в Украйна, от което дефицита на сива вещество в черепната му кутия се е трансформирал в липса на такова.

Невероятна тъпота, само че кой знае за какво нашенски медии по този начин почтително го цитират. При това без никакъв коментар.

Налага се да насочим вниманието към някои от дълго време известни обстоятелства. По стандарт на живот Русия се намира на 90-о място в света, което я вади автоматизирано от листата на нациите с директен достъп до завоеванията на цивилизацията. 34 на 100 от цялото население, които няма достъп до канализация. 66% от селата са без водопроводна мрежа. Водата е разкош, който малко на брой могат да употребяват.

13 на 100 от руснаците няма вътрешна тоалетна. 29% употребяват общи етажни тоалетни! Това е близо 40 на 100 от популацията!

Това не са случайни данни или враждебна на Русия агитация. Цифрите са от отчет на Евгений Блех, заместник-директор на Центъра за ръководство на жилищното строителство и комуналните услуги. Според него селското население няма канализация, обикновено водоснабдяване и на практика няма централизирано газоснабдяване (въпреки големите находища на газ в страната). Всички жилищни и комунални услуги, както в градовете, по този начин и в селските региони, се финансират на остатъчния принцип. Така беше, а и ще бъде в продължение на доста години “, споделя още Евгений Блех.

А Дмитрий Медведев се присмина на европейците…

Тъма. Безпросветна тъма в страна, родила превъзходни поети, музиканти, учени, изобретатели, писатели… Но не случила на политици.

Жалка картинка.

И тъй като Дмитрий Медведев се фокусирал върху тоалетните проблеми на европейците, доста ще му отива съветската ария „ Говновоз “ на Константин Беляев. Някои я назовават огледало на съветската реалност, само че няма да отиваме толкоз надалеч. Достатъчно е, че в нея се оглежда подобен исполин като Медведев…

Посвещаваме му текста от песента " Говновоз " на Константин Беляев.

ГОВНОВОЗ

Сорок лет по какъв начин под наркозом
Я работал говновозом
Ой-ой-ой...
Не шофёром,не таксистом
А вонючим говночистом
Ой-ой-ой...
За три сотенных бумажки
На ЗИЛе возил какашки
Ой-ой-ой...
И скажу вам чтоб вы знали:
Ох и доста ж вы насрали!
Ой-ой-ой...
Говновоз, говновоз, говновоз
Не отчистить говна от колёс
Если дори духами обдать
Всё равно продолжает вонять...
Говночист, говночист, говночист
Должен быть закалён и плечист
Говночист - заклинатель говна!
Нужен людям во все времена.

Я не знаю по какъв начин там Запад
Мож у них поменьше запах
Ой-ой-ой...
Наш насерет в таксофоне
И напустит столько вони
Ой-ой-ой...

Доста намирисват пропагандните кенефни етюди на Медвед. Направо не се диша.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР