И допълни, че според статистиката - на всеки 20 минути

...
И допълни, че според статистиката - на всеки 20 минути
Коментари Харесай

Журналистът Божидар Чеков: Този абцес във Франция трябваше да гръмне

И добави, че съгласно статистиката - на всеки 20 минути в страната водачи без книжки или с крадени коли, или търговци на опиати отхвърлят да се подчинят на полицията.

 

" Има няколко случая на гибел на служители на реда. Има и чиновници на реда, които ще останат инвалиди до края на живота. Причината е, че има общественост от хора във Франция, която не знае къде се намира. Франция е единствената страна в света, в която влизаш в лечебното заведение, без преди този момент да си покажеш кредитната карта. Тези хора си мислят, че всичко им се дължи ".

 

По думите му във Франция, за разлика от други страни по света, няма етническа статистика, тя е неразрешена. Няма разлика сред французи и чужденци, всички са жители. На базата на приходите се пресмята фамилен коефициент, който дава право на жилище.

 

" Едно семейство има едно дете, друго - две, трето - пет. Предимството е за тези с доста деца. Апартаментите за чужденци - най-много африканци, се разпределят сред хората с най-вече деца. Французите имат минимум деца. Следователно, обществени групи се събират в една постройка, в един квартал, в един и същи град. Тези пакети от хора, в множеството случаи мюсюлмани и обществено слаби, избухват ".

 

В предаването " Хоризонт за вас " Чеков уточни, че мигрантите идват във Франция, " тъй като в страната има мед " и е толкоз богата, че притегля всичко живо.

" Не съм изумен от ставащото. Проблемът зрее. Първите жертви на пожарите са детските домове, библиотеките - всичко, което е инструмент към интеграция и път към просвета. Те са родени и възпитани с ненавист към Франция ".

 

Той заяви, че поради напрежението от последните дни доста общини са взели решение за въвеждане на вечерен час, а съгласно него идващият стадий е изключително състояние и най-после - военно.

 

" Най-голямата драма на Франция е, че националният празник е след две седмици. Как ще чества с опожарени улици и ограбени магазини? Еманюел Макрон е задължен да вземе решение, най-крайното е да пусне армията в кварталите и да ревизира кой минава и кой е на улицата. Този абцес във Франция трябваше да гръмне, с цел да се види ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР