И докато мнозина се чудеха какво общо има между Миглена

...
И докато мнозина се чудеха какво общо има между Миглена
Коментари Харесай

Ексклузивно разкритие в HotArena! Ето защо Мегз е пуснала жалба в полицията срещу Елза Парини

И до момента в който мнозина се чудеха какво общо има сред Миглена Каканашева – Мегз и Елза Парини, че да се стига до там, че пишман дизайнерката да пуска тъжба против подвизаващата се като журналистка ексцентрична дама, ето го и отговорът, само при нас – в HotArena !

Елза е постоянен коментатор в светското предаване на ПИК „ Жълтите вести “ и точно там от устата й излезе новината, че Мегз е подала тъжба в 7-мо РПУ против нея за тормоз .

Твърди, че я преследвам, че кибича пред жилището й, пред магазина й, че я последвам на събития… Полицаите се смееха и не можеха да повярват. Извикаха ме на разпит, тъй като са длъжни да ревизират сигнала. Дава лъжливи показания против мен, губи времето на полицията със своите простотии… “, описа тогава Елза.

И прибавя: „ Как мога да я преследвам и защо? В жалбата си тя е писала, че съм кибичила пред жилището й. Та тя живее в хотел, в който живеех и аз. И апропо лъжеше наляво и надясно за пословичен наем, който заплаща. Аз знам какъв брой са наемите в тази постройка, живях там година. Да не приказваме, че там е и един от най-големите и посещавани фитнес центрове, всеки може да си кибичи пред постройката колкото си желае. Ежедневно там се извървява цяла София. И тях ли ще упрекна в тормоз?!

По наша информация Мегз е пуснала тъжба против Парини, защото се е надявала, че Елза ще реагира остро и ще отрази случая медийно, в личния си уебсайт. Което за разследваната за застрахователна машинация Мегз било съвършено. Тя работила на правилото, че неприятна реклама няма, стига името й да е изписано вярно.

Каканашева била подготвена на всевъзможни операции единствено и единствено да се написа за нея. Елза обаче не реагирала на проекта й и изобщо не разгласила и ред за случилото се в оналйн медията си.

Разбира се, истината е, че Парини в никакъв случай не е дебнала Каканашева и жалбата е жалка и неуместна. Колкото до преследването по всемирски събития, въпреки всичко Елза е всемирски публицист и да участва на сходни мероприятия, е част от работата й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР