И днес ще бъде ветровито, с по-слаб вятър от предишните

...
И днес ще бъде ветровито, с по-слаб вятър от предишните
Коментари Харесай

Февруари ще започне с много по-високи от обичайните температури

И през днешния ден ще бъде прохладно, с по-слаб вятър от предходните дни. Ще бъде по-често до сдържан от запад-югозапад.

Днес над североизточната половина на България облачността по-често ще бъде забележителна. На обособени места са вероятни валежи от дъжд. Над югозападната половина на България облачността ще бъде най-вече раздрана.

През деня ще се затопли. Следобедните температурите ще бъдат сред 9° и 14°.

Следващите 5 дни

И през почивните дни ще бъде прохладно. Температурите ще бъдат по-високи от нормалните за началото на февруари. Облачността ще бъде променлива. Валежи са вероятни на изолирани места.

Следващите 15 дни

Февруари ще стартира с температури доста по-високи от нормалните за това време на годината. В началото на идната седмица ще има места с температури към и над 20 градуса.

В средата на новата седмица температурите доста внезапно ще се намалят и от доста по-високи внезапно ще станат доста по-ниски от междинните за месеца. Ще има и превалявания, като ще минават и в сняг.

Към края на идната седмица преваляванията ще стопират, а дневните температури ще се покачат с няколко градуса.
През седмицата след 10 февруари ще има нараствания на облачността и места с превалявания. Температурите още веднъж за малко ще се намалят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР