И днес хиляди българи пътуват към курортите в южната ни

...
И днес хиляди българи пътуват към курортите в южната ни
Коментари Харесай

Трафикът на Кулата - Промахон остава засилен, но без опашки

И през днешния ден хиляди българи пътуват към курортите в южната ни съседка Гърция. За да се облекчи прекосяването на границата през най-натоварения пункт " Кулата - Промахон ", са командировани спомагателни чиновници.

Засилен ли е трафикът все още и има ли опашки от чакащи коли - вижте повече детайлности в директното включване на Станислава Христова!

 © БГНЕС
Трафикът на граничния пункт остава засилен, само че опашки няма.

Автобусите се отделят на специфичен паркинг на пункт Промахон, където се ревизират със специфични мобилни устройства, с цел да не се затруднява трафика на колите.
Комисар Стоян Мандаджиев, шеф на РД " Гранична полиция " - Смолян: Бих споделил, че най-голямото предизвикателство е в почивните дни - неритмичния трафик. Идват на куп извънредно доста коли, за минута-две идват по 25-30-40 автомобила, да не кажа и повече, това основава доста бързо опашката. Знаете, инфраструктурата на Промахон каква е, трасетата са незадоволителни, тъй че в това отношение сме взели ограничения да имаме техника, имаме и хора, само че в действителност имаме проблем с инфраструктурата.
На граничен пункт Маказа трафикът също е претрупан, обработката на документите се прави допустимо най-експедитивно.

Останалите гранични пунктове към Гърция също са натоварени, само че опашки няма.
 Комисар Димитрова: Трафикът към Гърция е обикновено натоварен за летния сезон Комисар Димитрова: Трафикът към Гърция е обикновено натоварен за летния сезон
Няма опашка на Кулата. Трафикът е обикновено натоварен за летния сезон, нашите сътрудници вършат всичко допустимо за бързо обезпечаване на прекосяването. Тов...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР