И актьорът Румен Угрински сваля дрехите на сцената и остава

...
И актьорът Румен Угрински сваля дрехите на сцената и остава
Коментари Харесай

Угрински сваля дрехите с Любо Нейков

И артистът Румен Угрински смъква облеклата на сцената и остава чисто гол , като Любо Нейков, разбра HotArena.

Режисьорката Лили Абаджиева пусна още един кадър от новата си версия на класическата пиеса на Гогол " Женитба ", която слага на сцената на " Сълза  смях ". На него се вижда, че с изключение на комикът, на сцената, както майка ги е родила, са още трима артисти - Угрински, Робърт Янакиев и Васил Витанов. Всички те крият мъжествеността си с куфари. 

В постановката взе участие и Станимир Гъмов, само че за него още не е ясно дали също остава без облекла. Премиерата е в неделя, 9 февруари, а всички билети към този момент са разпродадени. Следващата дата, на която можете да гледате " Женитба "  в София е 12 март. Дотогава още този месец компанията ще обиколи 5 града - Пазарджик, Благоевград, Варна, Пловдив, Стара Загора. 

Главната роля на Иван Кузмич Подкальосин е поверена на Любо Нейков. Според сюжета той е един от претендентите за ръката на 40-годишната Агафя Трифоновна - в нейната роля ще забележим Снежана Макавеева. Сватовницата шета, събира претенденти и ги докарва чак до шестима. Бъдещата младоженка се срами и се колебае кого да избере. 

Между претендентите се поражда съревнование, намесва се енергичният и остроумен Кочкарьов, който желае безусловно да ожени приятеля си. В срещата сред Подкальосин и Агафя сякаш нещата се подреждат, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР