Hyundai разпространи нова информация, снимки и видео на предстоящата си

...
Hyundai разпространи нова информация, снимки и видео на предстоящата си
Коментари Харесай

Вижте как Hyundai тества IONIQ 5 N на -30 градуса

Hyundai популяризира нова информация, фотоси и видео на идната си премиера- суперспортният и 100% електрически IONIQ 5 N, който ще се трансформира в първото напълно електрическо пазарно предложение на спортното N поделение на компанията.

С заричане за международна премиера през юли тази година, от Hyundai споделят, че сега с прототипни версии на IONIQ 5 N се организират проби в рискови зимни условия, включително и при -30 градуса в региона на Арджеплог, Швеция.

" Точно както нашите N модели се усъвършенстват на острите завои на Нюрбургринг, по този начин и нашите N модели също се усъвършенстват в острите завои и ледените повърхности на нашия полигон в Арджеплог, гарантирайки оптималната продуктивност в най-екстремните зимни условия. Горди сме да демонстрираме, че IONIQ 5 N дава отговор съвършено на нашите необятни критерии за успеваемост, гарантирайки триумфа на марката N с първия ни сериен електрически N модел ", разяснява Тил Вартенберг, вицепрезидент на подразделението Management & Motorsport на N марката на Hyundai Motor Company.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР