Hyundai разкри интересни подробности от проучване, което компанията провежда по отношение на

...
Hyundai разкри интересни подробности от
проучване, което компанията провежда по
отношение на
Коментари Харесай

Hyundai с поглед към виртуалния кокпит на бъдещето

Hyundai разкри забавни детайлности от проучване, което компанията организира по отношение на бъдещото развиване на автомоблния кокпит и опциите, на които бихме могли да разчитаме в някой от бъдещите серийни модели на марката.

"Непрекъснато работим по нови технологии, които да създадат нашите автомобил съвършено интуитивни и лесни за приложимост от страна на потребителите ", разяснява Реджина Кайзер, старши инженер в Hyundai Motor Europe Technical Center.

От Hyundai споделят, че въз основата на проучвания извършени както върху своите собствени конфигурации волан-кокпит, така и върху тези на конкуренцията, от компанията са открили проблем с прекалено огромния брой бутони както по кормилото, по този начин и по цялото предно табло. От марката са си сложили за цел да намалят техния брой и да създадат изчистена повърхнина, като заложат на два чувствителни на досег екрана, които да заместят напълно познатите в момента превключватели и плъзгачи.

Основен детайл в концепцията на новия кокпит е доближат през предходната година, когато от Hyundai интегрират във волана вибро-система за противоположна връзка на команда на лидера, като за целта използват съществуващата база на кормило от модела i30. "Избрахме i30, за да демонстриране, че нововъведенията не се ограничават до колите от по-високия сегмент ", споделя Кайзер. "Hyundai има намерение да потвърди, че иновациите би трябвало да бъдат притежание на по-голяма потребителска група ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР