Hyundai обяви плановете си за разширяване на портфолоито си с 13

...
Hyundai обяви плановете си за разширяване на
портфолоито си с 13
Коментари Харесай

Hyundai добавя нови 13 еко предложения в портфолиото си

Hyundai разгласи проектите си за разширение на портфолоито си с 13 нови еко ориентирани пазарни оферти до 2022 година. Шест от новите коли ще бъдат седани, а останалите седем ще бъдат SUV модели, като всеки от тях ще бъде разполагаем с алтернативна задвижваща система, включително изцяло електрически, зареждаеми (plug-in) хибриди и незареждаеми хибриди.

Първата стъпка в лансирането на новите автомобили на Hyundai ще бъде направена по време на интернационалното ревю в Лос Анджелис през този месец, когато североамериканското поделение на марката ще показва обновените за 2020 година Ioniq Electric, Ioniq Hybrid и Ioniq Plug-in Hybrid.

От Hyundai споделят също по този начин, че през следващата година ще забележим напълно новата Sonata HEV, само че за останалите новости от компанията не разкриват информация.

"С еволюирането на автомобилната индустрия в отговор на потребностите на разнородната потребителска база и отговорните към околната среда общества, ние ще продължим да предлагаме възможности за различно задвижване в разнообразни артикули ", разясняват от Hyundai Motor America.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР