Hyundai обнови своя бестселър за малки коли i20. В допълнение

...
Hyundai обнови своя бестселър за малки коли i20. В допълнение
Коментари Харесай

Hyundai i20 е освежен

Hyundai обнови своя бестселър за дребни коли i20. В допълнение към модифицирания дизайн, фейслифтът на третото потомство i20 се отличава с просторен пакет за сигурност и най-хубавите в класа функционалности за съгласуваност.

С нова форма на предната ризница и радиаторната решетка, Hyundai основава елегантна визия със спортни детайли, задната част има ризница, която също е ревизирана и задни LED светлини с динамичен светлинен автограф. Новопроектираните 16 и 17-инчови джанти са предопределени да подчертаят динамичния външен тип. Благодарение на плоския си, стилен контур и дългото междуосие, освеженият i20 резервира своята спортна стойка.

Малкият кореец се предлага в осем екстериорни цвята и по желание с оцветен в черно покрив. Предлагат се три нови екстериорни цвята: Lucid Lime Metallic и покритията с минерален резултат Lumen Grey и Meta Blue. Вече известните цветове включват Atlas White, Phantom Black, Aurora Grey, Dragon Pearl и Mangrove Green. Багажникът е с размер 352 литра (VDA стандарт) или 1165 литра със сгънати задни седалки. Нов е и цветовият пакет Lucid Lime за интериора. Той включва седалки с текстуриран модел и шевове в цвят липа в интериора, подчертаващи спортния темперамент на модела.

Обновеното моделно потомство на Hyundai i20 е оборудвано с най-новите функционалности за свързване. В взаимозависимост от оборудването са инсталирани 4,2-инчов LCD бордови компютър, USB-C портове или дигитален кокпит с 10,25-инчов пъстър екран. Има и пъстър сензорен екран, който е също толкоз огромен, в това число навигационна система и телематични услуги Bluelink. Apple CarPlay и Android Auto, функционалност за безжично зареждане и актуализации по въздуха за навигационните карти допълват функционалностите за свързване.

Като алтернатива спомагателни системи Smart Sense обезпечават сигурността на пасажерите в i20. Cross Traffic Assist задейства спирачките при излизане на заден ход от място за паркиране, в случай че открие риск от конфликт с транспортни средства зад и до i20. Активният помощник за мъртва зона предизвестява акустично и образно посредством външните огледала, в случай че системата открие автомобил в мъртвата зона.

Ново е многоцветното амбиентно осветяване, с което пасажерите могат да нагласят цвета на вътрешното осветяване съгласно настроението си. Като алтернатива се предлага премиум звукова система Bose.

Що се отнася до задвижванията, клиентът може да комбинира бензиновия мотор 1.0 T-GDI с непосредствено впръскване с 48-волтова хибридна система. Има избор от две равнища на мощ със 74 квт/100 к.с. и 88 квт/120 к.с. 48-волтовата хибридна система е проектирана за оптималната успеваемост и продуктивност.

Фейслифтът Hyundai i20 към момента не се продава. Производството ще стартира през третото тримесечие на 2023 година в завода на Hyundai в Измит, Турция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР