Hyundai Motor обяви, че от август тази година, изцяло електрическия

...
Hyundai Motor обяви, че от август тази година, изцяло електрическия
Коментари Харесай

IONIQ 5 получава ново дигитализирано огледало за задно виждане

Hyundai Motor разгласи, че от август тази година, напълно електрическия модел IONIQ 5 ще бъде разполагаем с ново централно огредало за задно виждане, което дава обещание в допълнение успокоение за лидера при придвижване на заден ход.

От Hyundai Motor назовават новото централно огледало на IONIQ 5 DCM (Digital Centre Mirror) и споделят, че то ще предложи работа в два съществени режима. В общоприет, повърхността извършва главната си функционалност сходно на общоприетите пазарни оферти, като предлага видимост на към 20 градуса.

При активиране на цифровия режим (Digital Mode) на работа на огледалото, което става благодарение на лостче в учредената на неговата структура, погледът на лидера в хоризонтално направление се усилва до 50 градуса

" Digital Mode употребява камерата, с цел да прожектира изображение в действително време върху огледалото, оптимизирайки погледа обратно на лидера при всевъзможни условия, дружно с функционалността за автоматизирано затъмняване ", анонсират от Hyundai Motor.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР