Hyundai Motor Group обяви плановете си да лансира на пазара избрани

...
Hyundai Motor Group обяви плановете си да лансира
на пазара избрани
Коментари Харесай

Модели на Hyundai Motor Group ще получат соларни панели на таваните си

Hyundai Motor Group разгласи проектите си да лансира на пазара определени модели на марките си Hyundai и KIA, които ще бъдат оборудвани със соларни зарядни съоръжения на таваните или предните си капаци.

От Hyundai Motor Group разясняват, че соларните инсталации ще извършват ролята на вторични зарядни такива, които ще подпомагат работата на модели, екипирани както със общоприети задвижващи агрегати, по този начин и с хибридни и изцяло електрически задвижвания. Генерираното електричество ще подпомагана основната задвижваща система, като ще гарантира по-добра самостоятелност и по ниски CO2 излъчвания.

Към момента, Hyundai Motor Group създава три вида слънчеви зарядни съоръжения. Тези от първо потомство са предопределени за интегриране в хибридни коли, от второ, с транспарантна структура, са предназначени за коли със стандартни мотори с вътрешно горене, а тези от трето потомство, които в момента се намират в развой на тествания, ще бъдат вграждани в изцяло електрическите модели на Hyundai и KIA.

От Hyundai Motor Group разясняват, че соларната инсталация от първо потомство е в състояние да генерира достатъчно електричество за зареждането на сред 30 и 60% от батерията на хибрида на дневна база. Пазарното лансиране на новата технология е планувано да се случи след 2019 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР