Hyundai доминира в категориите най-добър малък SUV, градски автомобил и

...
Hyundai доминира в категориите най-добър малък SUV, градски автомобил и
Коментари Харесай

Изцяло новата KONA e Автомобил на годината в наградите на списание Auto Express

Hyundai господства в категориите най-хубав дребен SUV, градски автомобил и най-хубав SUV в В-сегмента.

• Изцяло новият Hyundai KONA бе разгласен за Автомобил на годината на премиите на списание Auto Express
• Победител и в категориите Най-добър дребен фирмен автомобил и Най-добър градски SUV
• Hyundai TUCSON е най-хубавият SUV в В-сегмента, а новият Hyundai i10 е най-хубавият градски автомобил

Изцяло новата KONA на Hyundai чества забележителен триумф, откакто беше коронована за Автомобил на годината на премиите на списание Auto Express, за Малък SUV на годината и Малък фирмен автомобил на годината.

Наградите бяха раздадени в лондонската консерватория Барбикан по време на гала, в която Hyindai се оказа огромният победител, с впечатляващото показване на напълно новата KONA, подкрепено от в допълнение самопризнание за Hyundai TUCSON като SUV на годината и Новият Hyundai i10 като Градски автомобил на годината.

Auto Express е водещо печатно и онлайн издание за автомобилни вести в Обединеното кралство. Наградите се връчват от умел екип от автомобилни публицисти, които правят оценка всички кандидати след нескончаем тестдрайв.

Експертите на Auto Express бяха впечатлени от дългия лист с качества на напълно новата KONA, в това число динамичен дизайн, авангардна технология, необятен интериор и чудесно преживяване при шофиране, плюс изключителния избор, който дава както на частни купувачи, по този начин и на тези, които търсят служебна кола - мотор с вътрешно горене (ICE), хибридни електрически (HEV) и напълно електрически версии (EV).

Това е повторно за последните три години когато Hyundai сграбчва наградата за Автомобил на годината след успеха на IONIQ 5 през 2021 година

В България автомобилът се предлага от Индустриал Комерс Ко, формален дилър на марката в България, и се чака в дилърската мрежа в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Габрово и Русе до края на месец юли.

*Източник: www.hyundai.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР