Хю Джакман ще бъде вписан в следващото издание на Световните

...
Хю Джакман ще бъде вписан в следващото издание на Световните
Коментари Харесай

Хю Джакман влиза в книгата на Гинес

Хю Джакман ще бъде вписан в идващото издание на Световните върхове на Гинес. Той се трансформира в артистът, изпълнявал най-дълго ролята на супергерой на "Марвел ", откакто игра Върколака 16 години.Той обаче поделя върха с сътрудника си от "Х-Мен " Патрик Стюарт (Чарлз Екзевиър). Кариерата и на двамата в "Марвел " е 16 години и 228 дни. Те дебютираха като супергерои в "Х-Мен " през 2000 година Най-новата им поява във вселената на "Марвел " е в "Логан " през 2017 година
Джакман, който е на 50 години, е казвал, че той и брат му са мечтаели да слагат връх като деца и са се пробвали да го създадат, като са играли бадмингтон непрекъснато. Трябвало е да устоят 54 часа, само че не са съумели, пишат от Българска телеграфна агенция.
Тази година известният австралийски артист и продуцент ще обърне повече внимание на изявите си като артист в границите на проведеното от него международно турне. Концертите му ще започват от немския град Хамбург на 13 май. Турнето на артиста е озаглавено "The Man.The Music.The Show ". Джакман ще извърши песни от мюзикъли, измежду които попадат "Клетниците " и "Най-великият шоумен ". Той ще бъде акомпаниран онлайн от оркестър.
Джакман ще се показа пред лондонската аудитория с два концерта в О2 сцена. Северноамериканската част на турнето на австралийския екранен любим ща започва на 18 юни в град Хюстън, като са планувани по два негови концерта в "Медисън скуеър гардън " в Ню Йорк и в "Холивуд боул " в Ел Ей.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР