Хванаха дрогиран шофьор, превозвал 39 нелегални мигранти, съобщиха от Областната

...
Хванаха дрогиран шофьор, превозвал 39 нелегални мигранти, съобщиха от Областната
Коментари Харесай

Хванаха дрогиран и без книжка шофьор да превозва 39 мигранти

Хванаха дрогиран водач, превозвал 39 незаконни мигранти , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Чужденците, които са били без документи са открити при инспекция на товарен микробус „ Ивеко Дейли “, благосъстоятелност на компания от София, край село Аспарухово. Те са се показали за жители на Сирия .

Мигрантите, които са 24 мъже, 4 дами и 11 деца , са арестувани за денонощие в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Лом. Предстои те да бъдат заведени в профилиран дом за краткотрайно настаняване на чужденци.

За денонощие в ареста на ръководството в Лом са арестувани водачът на микробуса, който е недееспособен и различен престъпно проявен мъж на 28 години от Лом, който карал лек автомобил „ Ауди А6 “ и се движел като пилотна кола пред микробуса с мигрантите. При инспекция с дръг тест се оказало, че водачът на микробуса ръководи освен без да има шофьорска брошура, само че и под въздействието на амфетамини . В чантичка на предната седалка до него са открити 0,97 грама амфетамини и 1,08 грама марихуана.

И от двата автомобила са конфискувани мобилни радиостанции .

По случая са формирани четири досъдебни производства, работата по които продължава под управлението на прокуратурата, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР