Хуманитарна катастрофа назрява в поради бързото нарастване на случаите на

...
Хуманитарна катастрофа назрява в поради бързото нарастване на случаите на
Коментари Харесай

Болните хора в Мианмар търсят кислород

Хуманитарна злополука назрява в заради бързото повишаване на случаите на, съчетано с политическа неустойчивост след завземането на властта в страната от февруари от военна хунта, заяви Би Би Си.

Това предизвести представителят на Организация на обединените нации в Мианмар Том Андрюс, който прикани генералите да пуснат в страната политически неутрални интернационалните организации за оказване на незабавна помощ на болните.
 Коронавирусът по света: Вариантът Делта докара до взрив на случаите в редица страни Коронавирусът по света: Вариантът Делта докара до взрив на случаите в редица страни
189 614 730 са към този момент публично записаните случаи на ковид по света, демонстрира статистиката на Worldometers. От тях 91,24 на ст...

След системата на опазване на здравето в страната престана да действа.

Програмите за тестване и имунизация се сринаха. Хората се пробват да се лекуват вкъщи, питат в обществените мрежи къде да вземат О2 и купуват кислородни бутилки сами, макар че държавното управление е забранило сходни покупки.

По-рано тази седмица бойците откриха огън по хората, които се редят на опашка, с цел да изпълнят бутилките си. Правителството разгласи повече от 4000 нови случая на ковид дневно тази седмица, само че тези цифри отразяват малко от действителността заради дребното на брой провеждани проби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР