Художникът от Санкт Петербург Александър Дуал създаде тесте карти с

...
Художникът от Санкт Петербург Александър Дуал създаде тесте карти с
Коментари Харесай

Превърнаха в тесте карти руската гола вечеринка, Филип Киркоров е в образа на поп пика

Художникът от Санкт Петербург Александър Дуал сътвори тесте карти с изображенията на звездните участници в " голата " вечеринка на блогърката Анастасия Ивлеева, съобщи News.ru, представен от segabg.com.

 

" Макар че „ голото “ празненство към този момент отшумя, концепцията да направя карти за игра по претекстове от него ми хрумна по време на новогодишните празници. Представям на вашето внимание няколко карти от колодата ", разказва Дуал вдъхновението си за плана по скандалното мероприятие, състояло се в стилния московски клуб " Мутабор " в нощта на 20 декември.

 

В тестето на художника домакинята на скандалния ваучър Настя Ивлеева е изобразена като дама купа, а известната журналистка Ксения Собчак – като дама спатия. Дуал изяснява, че е отредил на Собчак тази чест поради умеенето ѝ да " закопава " гостите си с пиперливи въпроси.

 

 

Кралят на съветската сцена Филип Киркоров е в облика на поп пика, а певицата Лолита Милявская е дама пика. В изявление за Metro създателят изяснява: „ Той (Киркоров) е безспорен крал! Реших да го направя поп пика, с цел да мога с него да " удрям " Лолита “.

 

Рапърът Vacio, който понесе най-тежки последствия поради появяването си чисто гол (само с " калъф " от чорап Balenciaga), е вале каро, а по-въздържаният Дима Билан – поп спатия. Дуал е присъединил в колодата и рапъра Джиган като поп каро. Марковият " тоалет " на Vacio – главният артефакт и мем на голото празненство, както го назовава Дуал, краси асата.

  

Наред със звезди, които са участвали на купона на Ивлеева, в тестето има и звезди от шоубизнеса, блеснали с отсъствието си от конфузното събитие. Сред тях са нашумелият рапър Алишер Моргенщерн и милиардерът Павел Дуров, които са изобразени като жокери.

 

Художникът разяснява, че с включването им в колодата желал да покаже кои още са били евентуални посетители на празненството в " Мутабор ".

 

" Моргенщерн се подигра с вечеринката и на смешка се извини, с цел да осмее всички звезди, които го направиха на съществено. А взех решение да взема Павел Дуров за втори жокер просто поради фотосите му, които разгласява в профила си и които хората трансформират в мемове ", споделя Дуал.

 

Ще бъде ли пусната в продажба " голата " колода? Авторът декларира, че тестето карти за игра е произведение на изкуството, тъй че няма да се продава. Той не изключва да го подари на някого. „ Тези карти не могат да се продават, защото това би било нарушаване на авторските права. Нямам такава концепция. Следователно, с цел да ги видите онлайн, ще би трябвало да играете на простак (вид игра на карти – б.р.) с мен ", сподели в умозаключение Александър Дуал.

 

Участниците в празненството на Настя Ивлеева към момента се сблъскват с следствията от наличието си на събитието. Преди ден Таганският съд в Москва е записал нов групов иск против Ивлеева, изискващ изплащането на 1 милиард рубли (близо 10,5 милиона евро) като обезщетение за морални вреди. Според канала SHOT в Telegram против Ивлеева към този момент са получени шест недоволства от съветски жители поради безобразията в клуб " Мутабор ". Рапърът Vacio пък е минал обзор пред военна комисия, която може да го изпрати на фронта в Украйна.

 

" Като всеки подчиняващ се на законите жител на Русия, той се записва в армията и мина медицински обзор. Сега се взема решение въпросът за годността му за военна работа ", съобщил е юристът на рапъра Роман Попов. Според Mash, на изпълнителя било препоръчано да служи във военния оркестър с право да се прибира всеки уикенд вкъщи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР