Художничката Марта беше една от фаворитките ни в риалитито Ергенът”.

...
Художничката Марта беше една от фаворитките ни в риалитито Ергенът”.
Коментари Харесай

Марта от “Ергенът”: Мъжът трябва да е водещата фигура във връзката

Художничката Марта беше една от фаворитките ни в риалитито " Ергенът”. Определяна като " най-нормалната” претендентка за сърцето на Виктор, Марта е доста естествена, занимателна и несъмнено, красива. Защо не се получи сред нея и Виктор, каква майка е тя и по какъв начин ѝ се отразява новата роля на инфлуенсър - продължавайте да четете и ще разберете!

Здравей, Марта! Как би коментирала това, че те дефинират като най-нормалната участничка в " Ергенът”?

Така е, дори всякакви хора ме питаха за какво съм се записала, какво върша там. Всички си имаме лудости в нас, само че не мога да кажа, че съм най-нормалната. Записах се, тъй като търсех смяна и с цел да се видя от страни.

Какви бяха упованията ти?

Беше по-трудно в сравнение с си мислех. Но въпреки всичко имаше смисъл, срещнах се с доста хора. И в този момент, откакто видях какъв брой е мъчно отново бих предходна през това.

Как се чувстваш, откакто съумя да видиш всичко в профил?

Ами харесах се! Видях и някои неточности, които върша. Притеснението въздейства. Не съумях да привикна с камерите напълно напълно. През първите седмици много внимавах какво приказвам.

Промениха ли се първичната ти усещания за девойките?

Имаше девойки, за които бях в потрес в първия миг, само че по-късно си допаднахме. Но при множеството се оказа това, което съм си помислила още първоначално. Запазих положителни връзки с всички.

А с кои остана най-близка и до през днешния ден?

С Ния, с Деница, с които бях близка още там. С Венета също - тя е забавен човек.

Кои качества на Виктор ти направиха най-силно усещане?

Галантен е, спокоен е, с него може елементарно да се води диалог. Виктор има доста качества, само че се получи разминаване сред нас. Наскоро се замислих, че нямам желание за избран вид мъж. Единственото, което не ми харесва са мощно напомпаните мъже. За мен е неприемливо мъжът да е ревнивец и да ме управлява. Със сигурност не би трябвало да бъде едностранчив, с цел да има какво да науча от него. Според мен мъжът би трябвало да е водещата фигура.

Нека преминем към изкуството. Продължаваш ли да рисуваш?

Да, дори през днешния ден сътворих нещо, което относително ми харесва. Аз съм много сериозна, комплицирано е и имам доста какво да изучавам. Старая се да рисувам всеки ден. Вдъхновявам се от Интернет, от други художници.

Как се чувстваш в ролята на инфлуенсър?

Чувствам се добре, още се изучавам, само че несъмнено ми харесва и мисля, че бих могла да се занимавам по-сериозно с това. Харесва ми концепцията да спечелвам от това, което ми е прелестно да върша. Животът стана доста безценен, тъй че човек би трябвало да се замисли за това по какъв начин да печели добре. Голямата ми фантазия е да направя лична галерия с картини, желае ми се да се случи през септември.

Освен всичко друго, ти си и майка. По-добре ли е да родим по-рано, както се е случило при теб или пък би трябвало да изчакаме?

Темата е противоречива. Аз съм доста щастлива от обстоятелството, че имам 14-годишна щерка. С нея си приказваме за всичко доста сме си близки. Но, в случай че би трябвало тя да роди след 5-6 години - по-скоро не! (смее се) Предпочитам да си поживее, да развие себе си и тогава а сътвори семейство.

Вижда ли се Марта като баба след 5 - 6 години, каква е тайната на близостта ѝ се нейната щерка, би трябвало ли дамата да може наложително да готви и останали ли са другари с Виктор можете да разберете в нашето ново видео!

**
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР