Хубаво е да знаем тези експерт кой ги предлага, с

...
Хубаво е да знаем тези експерт кой ги предлага, с
Коментари Харесай

Прогноза: ИТН или Величие ще е третият компонент на правителството

„ Хубаво е да знаем тези специалист кой ги предлага, с каква цел, тези специалисти ще си договарят ли своя екип. В България е доста елементарно да откриеш свързаността на всеки специалист със съответната политическа мощ. Важно е за обществото да знае не просто 6-7 целта, а в детайли написана законодателна стратегия “, съобщи пред бТВ журналистът Емилия Милчева. Според нея, е значимо за обществото да има оптималната гласност за това кой какъв брой споделя от властта на какъв принцип.

По думите ѝ решението на „ Величие “ да взе участие в диалози единствено на лидерско равнище е „ надуване на мускули “.

„ Това позициониране е чисто с резултат върху гласоподавателите – най-малките се вършат на най-големи. Г-н Марков си подвига цената, само че от това, което слушам допускам, че могат да бъдат открити съвпадения сред ГЕРБ и неписаната стратегия на „ Величие “. Специално сред ГЕРБ и националистите в доста парламенти са се откривали много забавни съвпадения, в това число кадрови “, сподели журналистът.

По думите на политолога Татяна Буруджиева третият в споделеното държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи ще бъде Има Такъв Народ.

„ Виждаме, че нещата излизат оттатък нормалната класическа логичност. Битката е кой ще е съпротива, а не кой ще е ръководещ, което не е обикновено в политиката. ПП-ДБ споделиха, че са най-тежката съпротива, „ Възраждане “ е една безусловно ясна съпротива. Струва ми се, че Българска социалистическа партия стартира също да претендира за сериозна съпротива. Всъщност тя е най-сериозната, тъй като постоянно е била съпротива на ГЕРБ. Това предвещава много странни неща “, уточни проф. Буруджиева.

„ Всичко зависи от SMS-ните договаряния, които се водят сега и те са на други равнище, те не са обществени. Преди време слушахме по какъв начин ПП-ДБ в никакъв случай по никакъв метод с ГЕРБ, а се оказа, че са си писали SMS-и с Бойко Борисов в продължение на доста време и са се договаряли. Според мен всичко към този момент е минало като договаряния. Минали са подготовките, генералната подготовка и в този момент гледаме представлението. Ще има държавно управление сигурно. Убеден съм, че с имена ги знаят кои ще бъдат “, съобщи политическият пиар Нидал Алгафари.

„ Според мен към този миг някои с някои са се договорили, някои са имали желанието да вземат участие, само че не са получили нужния брой министри или зам.-министри, по тази причина в този момент твърдо няма да беседват. Другите, които са се договорили, че ще получат задоволителен брой министри, зам.-министри и така нататък ще отидат на договарянията, ще се схванат и ще си вървим към едно хубаво държавно управление. Много мъчно е да се каже кой ще е третият сега. Аз се притеснявам, че можем да търсим кои ще са четвъртият и петият. Няколко политически обединения имат интерес да не отидат още веднъж на избори “, добави Алгафари.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР