Хубавите неща за националния отбор на Хърватия тепърва предстоят, заяви

...
Хубавите неща за националния отбор на Хърватия тепърва предстоят, заяви
Коментари Харесай

Хърватите се заканиха и на останалите

Хубавите неща за националния тим на Хърватия занапред предстоят, съобщи националният селекционер Златко Далич след трите следващи победи в груповата фаза на международното състезание по футбол. Според него, хърватите няма да отпаднат на осминафиналите, в случай че имат вяра в личните си сили и не се опасяват от никого.

" Каквото сме създали в груповата фаза, към този момент е минало. Трябва да оставим тези мачове зад тила ни и да се фокусираме върху Дания, тъй като действително видяно това е моментът на истината. Този, който всички ние чакахме ", съобщи хърватският селекционер след успеха с 2:1 против Исландия.

" Исландците ни демонстрираха нещо доста значимо - борба и дисциплинираност. Те знаеха тъкмо какво им би трябвало и се бореха за него, а аз мога единствено да приветствам тяхното показване в мача. Казах на треньора им, че са приказен тим, който играе футбол по най-хубавия метод, който им приляга. Много е мъчно да играеш против тях, тъй като са доста положителни в директния футбол. Но ние сме удовлетворени от нашата игра. Имахме и лукса да дадем на всеки наш футболист минутите, които заслужава ", продължи той.

" Не мисля, че ще отпаднем на осминафинал, само че в този момент цялата ни централизация е ориентирана към тази фаза и Дания. Важните неща ни предстоят. Просто би трябвало да бъдем самоуверени, да почитаме противника и да не мислим, че някой е по-добър от нас ", добави той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР