Huawei публикува официален тийзър и обяви серията Pura 70. Компанията

...
Huawei публикува официален тийзър и обяви серията Pura 70. Компанията
Коментари Харесай

Huawei обяви серията Pura 70 – очаква се скорошното ѝ пускане на пазара

Huawei разгласява формален тийзър и разгласи серията Pura 70. Компанията удостовери, че първото устройство от новата серия ще бъде ребрандирана серия на флагмана Huawei P70.

По-рано през днешния ден основният изпълнителен шеф на Huawei Consumer Business Group, Ю Ченгдонг, съобщи, че серията P е преименувана на „ Pura-Series “. Тийзърът, споделен от компанията, акцентира няколко аспекта на този нов флагман, в това число неговата триъгълна камера. Разположението на обективите е много сходно на това на серията P60, само че външното оформление в този момент подхожда на разположението, създавайки триъгълник със заоблени ръбове.

Тъй като това е тийзър, китайският софтуерен производител не е споделил пряк кадър на смарт телефонът, само че видеото дава още няколко догатки за идното устройство, в това число потреблението на следните думи:

Pure (чистота) Style (стил) Creation (създаване) Classic (класика/класическо)

По-вероятно е това да са черти на новия Huawei Pura 70, а тази триъгълна система на камерата да отразява по-скоро бутона за възпроизвеждане.

Подобно на своите прародители, Huawei Pura 70 ще се концентрира върху усъвършенстваната камера и фотографското потребителско преживяване. Компанията ще внесе и нови материали в дизайна на задната част.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР