Huawei неслучайно успя да грабне титлата на третият най-голям производител

...
Huawei неслучайно успя да грабне титлата на третият най-голям производител
Коментари Харесай

Huawei е водачът при смартфон батериите

Huawei неслучайно съумя да грабне купата на третият максимален производител на смарт телефони в света - компанията не стопира да предлага новаторски и добре измислени телефони.

Тазгодишните Mate 20 и Mate 20 Pro са много мощен мотив за качеството на работа на Huawei, а в този момент се оказва даже, че по-евтиният модел е и с най-издръжливата батерия на целия пазар сега.

Колегите от Phonearena са провели проби с най-атрактивните флагмани от 2018 година, измежду които са моделите на Apple и Galaxy смарт телефоните.

Излиза, че батерията на Mate 20 е не просто по-издръжлива от тази на останалите, а е доста, доста по-издръжлива.

При тестванията Mate 20 е издържал на цели 14 часа и 26 минути умерена работа, а вторият в класацията е iPhone XR с 11 часа и 1 минута. Това е много огромна разлика, би трябвало да признаем.

При ежедневна приложимост Mate 20 би трябвало да устоя умерено по два дни - нещо, което другите скъпи смарт телефони доста мъчно могат да създадат. По-скоро не могат.

Galaxy Note 9 e най-издръжливият откъм батерия модел на Samsung от тази година и може да поеме до девет часа тормоз.

LG V40 и LG G7 са много обратно - устоят по към 6 часа и 21 минути.

Но това не е всичко за Huawei. Mate 20 е първенец и по скорост на зареждане - батерията скача от 0% до 100% за 98 минути, в случай че телефонът е на зарядно.

Най-скъпият модел на Apple iPhone XS Max цялостни батерията си за цели 209 минути - несравнимо по-бавно от телефона на Huawei. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР