Huawei България и Cinelibri канят всички фенове на марката и

...
Huawei България и Cinelibri канят всички фенове на марката и
Коментари Харесай

Huawei кани всички на прожекция на трите най-добри филма от Huawei Smartphone Film Festival

Huawei България и Cinelibri канят всички почитатели на марката и фенове на киното на специфична прожекция на трите филма-победители в Huawei Smartphone Film Festival, на 23 юли, вторник, от 19 часа в Дома на киното.

Прожекцията се явява край на взаимната самодейност на Huawei и Cinelibri за снимане на късометражни филми с помощта единствено на камерата на смарт телефон – новаторската тройна Leica система на Huawei P30 Pro. В първия стадий на състезанието претендентите трябваше да показват така наречен трийтмънт – или изложение на своята концепция за късометражен филм. Сред получените хрумвания, жури в състав Крум Родригес, Стаси Айви, Крис Захариев, Жаклин Вагенщайн и Лонгруи Циу избраха 11 финалисти, които имаха разполагаем 1 месец да осъществят концепциите си с възложен им за задачата смарт телефон P30 Pro и скъпи препоръки от страна на Cinelibri, медийния сътрудник АртАкция, и членовете на журито, които през този месец влязоха в ролята на ментори на 11-е финалисти. Всички участващи екипи съумяха да снимат и инсталират късометражни филми с дължина до 11 минути, а кои са трите най-хубави от тях съгласно журито, ще разберем на 23 юли, когато и ще ги забележим на огромен екран в Дома на киното от 19 часа.

Всички участници изживяха един натоварен летен месец, в който благодарение на менторите си минаха през всички стъпки, креативен, механически и прочувствени, от концепцията до приключения филм.

„ Това е силата на днешните технологии. Когато приказваме за тяхната демократизация, имаме поради тъкмо това – всеки може да бъде създател с тях, да провокира себе си, да научи повече за личните си ползи и темперамент, както и за един креативен развой, бил той фото или видео, който може да се окаже негова бъдеща специалност “, показа Лонгруи Циу, общоприет управител на потребителския бизнес на Huawei в България, и член на журито на фестивала.

„ Huawei Smartphone Film Festival потвърждава, че с добра концепция, насоки от верните хора и поддръжката на толкоз доста вярващи в историята ти страни, киното се трансформира в налична територия. Щастливи сме, че имахме шанса да прочетем всички получени трийтмънти, да разберем тематиките, които вълнуват участниците и да проследим целия креативен развой. Изживяване, което на драго сърце бихме повторили ”, описа Теа Денолюбова, основен редактор на формалния медиен сътрудник на фестивала АртАкция.-->

Кои са трите кино лентата спечелили остава загадка до последния миг и за техните създатели. Заповядайте дружно с тях да изживеете кулминационната точка на, да чуете усещания персонално от тях и от членовете на журито, и да участвета в лятна лотария за камерата на фестивала - Huawei P30 Pro

Повече информация може да откриете на и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР