Христо Вълчанов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция

...
Христо Вълчанов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция
Коментари Харесай

Проф. Даскалов се върнал в БАБХ деня след вота - започнал да уволнява и назначава служители

Христо Вълчанов е назначен за изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) със заповед на министър-председателя Гълъб Донев.
Прочетете още
От поста е освободен Христо Даскалов, също от през днешния ден. „ В нарушаване на изборното законодателство през вчерашния ден Христо Даскалов се връща на работа, преди Централната изборна комисия да разгласи поименно определените депутати “, изясни заместник-министърът на земеделието Крум Неделков пред медии претекстовете. Той разясни, че Даскалов в същия ден подхваща разпоредителни дейности с уволнения и назначения на чиновници, подписва непозволено анекс към контракт, с изминал период на деяние. И посочи, че след всички тези дейности отпътува в служебна командировка в Италия на разходи по план към конструкция на БАБХ.

„ За всичко това не е известен министърът на земеделието “, акцентира доцент Неделков и подчертава още, че Министерството на земеделието не толерира сходни дейности.

До този миг Христо Вълчанов е изпълнявал длъжността заместител изпълнителен шеф на БАБХ. В  интервала от юли 2021 година до януари 2022 година той е бил изпълнителен шеф на Агенцията. Дълги години е чиновник на териториални поделения в БАБХ като е заемал и висши управнически позиции. Завършил е „ Ветеринарна медицина “ в Тракийския университет в Стара Загора. Преминал е през разнообразни спомагателни образования, в това число в Италия.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР