Христо Стоичков срещу Зинедин Зидан точно преди световното първенство! Двете

...
Христо Стоичков срещу Зинедин Зидан точно преди световното първенство! Двете
Коментари Харесай

Стоичков срещу Зидан в Париж

Христо Стоичков против Зинедин Зидан тъкмо преди международното състезание!
Двете „ Златни топки ” ще се изправят един против различен като капитани на своите тимове в показателен мач по случай 20 години от Мондиал 98. Зизу още веднъж ще събере своята Франция, станала за първи и единствен път крал на света. Стоичков, играл за последно на международно с България, ще води сборния отбор на планетата. Двубоят ще е на 12 юни на стадион „ Ю Арена ” в Париж, където групата „ Ролинг Стоунс ” е имала концерт пред 109 000 фенове.
В състава на Франция са маркови звезди като Тиери Анри, Фабиен Бартес, Лоран Блан, Бишенте Лизаразу, Патрик Виейра и Давид Трезеге. В тима на Стоичков се чака да дойдат Роберто Карлуш, Роналдо, Денис Бергкамп. Камата към този момент е дал удостоверение, само че уредниците не афишират групата, до момента в който не се окомплектова дефинитивно тимът.
Заради уговорката Стоичков промени малко проекта си за Мондиал 2018. Експертът на американския тв колос „ Унивижън ” трябваше да дойде в Москва още на 10 юни, само че френската федерация му провежда пътешестване на 13-и. Същото се отнася и за всички останали телевизионни анализатори, които са поканени на демонстративния мач.
По-рано тази година Камата бе основно настоящо лице и на шампионата „ Купата на легендите “ в Москва. Край Кремъл героят от Съединени американски щати 94 показва, че не е не запомнил головия си усет, реализирайки хеттрик във вратата на Италия. Стоичков бе капитан на сборния тим на света, а за „ адзурите “ игра Франческо Тоти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР